Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok! Szerintetek is irtóóóó...

Lányok! Szerintetek is irtóóóóóóóóóó helyes Denis Stoff?

Figyelt kérdés

Szerintem olyan helyes, hogy már nem is hiszem el, hogy egy ilyen jó képû fazon él.Szóval na.

Szerintem, ha találkoznék vele élôben, jó sokáig a rózsszín felhôkön kolbászolnék😍😁

😍😍😁

Szerintem brutális hangja van.

Mármint brutálisan jó😄😜

És az a stílus💟😙😘😚

És az a haj...

Na jó vissza szállok a földre, hogy megszülessen ez a kérdés (mert még csak fél utón van)

Ugye kiderülhetett a fentiekbôl, hogy nagyon durva szinten oda vagyok azért a csávóért, de nem is ez a lényeg, hanem nekem a TI véleményetekre vagyok a leginkább kíváncsi!!😶

Ha lehet akkor CSAKÉSKIZÁRÓLAG lányok, nôk írjanak, de írhatnak véleménynyílvánítást mások is.

Ha valami úgymond lehúzó komment érkezik akkor valószínû, hogy egy félóráig befogok sértôdni rajta, de utána valószínûleg elfogadom, mert nem Isteníti mindenki Ôt!!

Bocsánat a sok szóismétlés miatt, de màr túlságosan este van😳😳😧😥😷😩

Szóval köszönöm az öszes választ viszont tudom, hogy meg fogom vagy 50-szer köszönni még a komikba😂😂😃

2016. nov. 5. 23:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én imádom Denis Stoff-ot :333 Olyan cukii c:💟💟
2017. júl. 23. 11:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Te jó ég...Nagyon nem helyes.
2022. febr. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!