Kpopperek! Nektek melyik az a 5 leghelyesebb kpop idol aki a legjobban tetszik?
Figyelt kérdés
Az első 5 !!! *-*2016. okt. 31. 20:24
31/48 anonim válasza:
1. Taeyong (NCT)
2. Eunwoo (Astro)
3. Hongbin (VIXX)
4. Vernon (Seventeen)
5. Suho (EXO)
32/48 anonim válasza:
Hmm, nincs top listám, de nekem BamBam a GOT7ből, nagyon imádom, általában ha magam alatt vagyok, csak megnézek egy 'vicces/cuki összeállítást' róla, és akaratlanul mosolyt csal az arcomra.:) Amellett, hogy életvidám és vicces, szerintem nagyon helyes és aranyos is^^ A másik nagy kedvencem Jimin a BTSből, amiről nem kell semmit se mondanom, szimplán imádom.:D
33/48 anonim válasza:
Kim Taehyung
Park Jimin
Kim Jonghyun
Lee Taemin
Byun Baekhyun
34/48 anonim válasza:
1.Kim Taehyung
2.Min Yoongi
3.Suho
4.Park Jimin
5.TOP
36/48 anonim válasza:
1. Taehyung (BTS)
2. Kai (EXO)
3. Jimin (BTS)
4. Jungkook (BTS)
5. Bambam (GOT7)
Húha........ Megmondom őszintén egy kicsit nehéz volt, mert az összes helyes. De kiválogattam.
37/48 anonim válasza:
5:Park Jimin
4:jungkook
3:Taehyung
2:Cah Eun Woo
1:KIM SEOK JIN THE BEST I LOVE YOU
38/48 anonim válasza:
Aki mást írt az komolyan beteg nem normális ugyanis jin és v a bts-ből a (v meg jin koreában mindenkinek az ideálja)
Viszont jin még világsgerte is jóképű a top 100 leghelyesebb férfiak közül világsuerte jin volt a 41.
39/48 anonim válasza:
Amugy a KAI az Exobol hot ronda nem tudom jennie mit látott benne de hála a jó istennek már nincsenek eggyut
40/48 anonim válasza:
Cha Eun woo
Kim seok jin
Jeon Jungkook
Kim Taehyung
Park jimin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!