A BigBang feloszlott?
Nem oszlott fel. Kötelező katonai szolgálatra kell menniük. De a pontos időt még nem tudni mikor fognak bevonulni.
Novemberben lesz még egy comback-jük.
"YG bejelentette, hogy a tervek szerint novemberben visszatér a BIGBANG!
A Naver információi szerint 90%, hogy tényleg megjelenik az új album, valamint hogy a fiúk októberben már elkezdik forgatni az új MV-t a visszatéréshez!"
Kötelező katonai feladat , dehát ők idolok!!
Ők mikor fognak feloszlani???
Én szeretem őket csak már igencsak kezdenek kiöregedni, nem?
És a család alapítás??
Az nem lényeg hogy idolok, nekik is ugyan úgy kötelező, hiszen koreai állampolgárok.
Nem tudni mikor oszlanak fel, de remélem nem hamar. Szerintem nem kezdenek kiöregedni, hiszen T.O.P is - aki ugye a legidősebb- csak 28 éves, nem beszélve Seungriról csak 25.
A családalapításról pedig majd 30 felett kezdenek gondolkozni, de ha nagyon akarnának most is alapíthatnának, de ők a karrierjükre koncentrálnak még.(mint általában az összes idol ilyen idősen)
nem oszlott fel, csak Dél-Koreában 18-30 év között minden férfinek 20 hónapos katonai szolgálatot kell teljesítenie(attól függetlenül hogy idol-e vagy nem), és emiatt T.O.P bevonul 2016 vége-2017 eleje környékén
örülj hogy most vonul be, később már örökre itt lesz:D egyébként most szerintem nekik egy kis bökkenős 5-10 év lesz a katonai szolgálat miatt, de ilyen az élet:D attól még ugyanúgy támogatni kell őket mert bemennek katonának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!