Csokoloznal Justin Bieber-rel?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 22:07
52/59 anonim válasza:
Hát nemis tudom...Helyes de pont ezért nem...Ki tudja hogy kivel csókolózott előttem...:/
53/59 anonim válasza:
jajj ez olyan jó videó amit az egyik válaszoló belinkelt!!!! nagyon aranyos! szeretem, mert cuki, és szép fiu! olyan édess!!!
54/59 anonim válasza:
semmi pénzért.. nem azért mert elképesztően utálom hanem azért mert aranyos srác.. de attól még nem ismerem! ezért nem :)
55/59 anonim válasza:
utolsó vok^^ :D
nem azért nem mert aranyos srác :D hanem attól függetlenül aranyos srác :D:D
56/59 anonim válasza:
Hát én dögöljek meg, ha pontosan értettem, hogy mit írt az előző válaszoló, de nagy gyökér, az biztos. Erre a kis nyomorékra mondjátok, hogy aranyos, meg cuki? Nézzetek már rá, én először azt hittem, hogy lány, amikor meg az egyik förtelmes dalát hallgattam, akkor is azt hittem, egyedül csak a nevéből jöttem rá, hogy ez fiú :D
12/L
58/59 anonim válasza:
Nagyon nem csípem azt a srácot...egy kis kretén homár! Nem, nem csókolóznék vele...csak ha a hozzá tartozóim életén múlna...JaJ akkor sem!! :S:S >.<
59/59 anonim válasza:
igen,tetszik a szája "csókos szájú" :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!