Csak szerintem semmi extra Palvin Barbi?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom,hogy csúnya mert nem az,de szerintem semmi különleges nincs az arcában.2016. szept. 28. 16:36
11/18 anonim válasza:
Szerintem szép arca van, de nincs benne semmi különleges. :)
12/18 anonim válasza:
Képeken gyönyörű, élőben tényleg nem annyira nagy szám.
13/18 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ennyien egy véleményen vagyunk,mert a környezetemben mindenki odáig volt érte.
2016. szept. 28. 18:55
14/18 anonim válasza:
Na, ha ő átlagos megnézném ti hogy néztek. Még ha azt mondtátok volna, hogy a teste átlagos megértem, vagy hogy még azt is, de az arca elég erősen hajaz a tökéletesre.
15/18 anonim válasza:
Irritáló, lekezelő, nagyképű és bunkó, ahogy már említették, én is láttam vele interjút. A millió másik lány aki sokkal jobban is néz ki nála, nem szop, vagy nem tudja hogy kell szopni hogy ilyen pozícióba kerüljön, vagy csupán az erköcsi értékei a helyén vannak.
16/18 Judea válasza:
Szerintem is helyes, de semmi extra. Ezerszer szebb lányok vannak Magyarországon. Nincs melle pl., ami elég nagy hiba. Nem értem miért olyan nagy szám?
17/18 anonim válasza:
A sok irigy mennyire összetart.
A szépség relatív, van akinek bejön, van akinek nem. Ennek ellenére nem lehet csúnya, ha ott van ahol van...
Bennetek inkább féltékenységet meg utálatot látok.
18/18 anonim válasza:
Már leírtam valahol, de szerintem továbbra is olyan feje van, mint mikor a ponty kinéz a szatyorból.
Sokkal szebb nők vannak, csak őket nem futtatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!