Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Linkelnétek olyan színésznőkrő...

Linkelnétek olyan színésznőkről képeket, akiknek tépett a hajuk?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 10:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
igen ilyenekre gondoltam:)
2010. ápr. 27. 17:14
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

akkor itt van még pár

Chrtistina Aguilera (bár ő énekes nem színész) [link]

Christina Applegate [link]

Cindy Crawford (bár ő sem színésznő hanem modell) [link]

Kate Winslet [link]

Liv Tyler [link]

Amúgy most találtam ezt az oldalt hátha segít neked: [link]

2010. ápr. 27. 18:14
 13/21 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

rendes vagy

2010. ápr. 27. 18:31
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ő nemtudom, hogy kicsoda, de a haja az biztosan tépett

[link]

Rihannának is valamilyen szinten tépett volt a haja

[link]

Őt sem tudom, hogy kicsoda^^

[link]

Selena Gomeznek nagyon tetszik a haja^^

[link]

Kristené is:)

[link]

Christina Aguilera frizurája

[link]

Meg még talán Beyoncénak is

Ha még találok linkelek, és bocsi, hogy nem csak sztárosat küldtem, de lassan akinek nem rövid haja van annak póthaja lesz. Ha jól tudom Selenának is póthaja van, de nekem is csak úgy mondták, tehát ez egyáltalán nem biztos^^ Ha érdekel olyan haj is ami nem sztáros vagy esetleg félig rövid^^ akkor mindenképpen írj, mert azokról tudok egy csomót mutatni;)

2010. ápr. 27. 19:36
 15/21 A kérdező kommentje:

nem csak a szátrok haj érdekel:) csak éppen tépett hajat szeretnék és tippeket gyűjtök:)

mé1-szer köszi, hogy segítessz

2010. ápr. 27. 20:08
 16/21 anonim ***** válasza:
70%

Nos akkor:) még körülnézhetsz Zsidró Tamás oldalán is, ahol modern és jobbára tépett hajak vannak (megjegyzem nekem is innen lett vágva a hajam :) )

[link]

[link] /gal/20/Frizurak+-+felhosszu << itt van az enyém. a legutolsó az az ezüstös manós:Y csak az enyém barna:)

[link]

ez például szerény véleményem szerint nagyon jol néz ki és elég rendesen meg van szedve:) és ami a legjobb h nm kell hozzá ennyire rövidre levágatnod a hajad:)

[link]

Ez sem rossz, ám a frufruja nem tetszik :/

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ashlee Simpson, hogy legyen celeb is:)

[link]

Hien.

[link]

Igaz, hogy ez nagyon rövid, de nekem ezis nagyon tetszik, most énis ezen gondolkozom, és hgátha teis kedvet kapsz a rövidebb hajhoz:)

És íme pár emos haj. Ha nem szereted, neharagudj, de az egyszer biztos, hogy ezek meg vannak tépetve:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Durva:D Micsoda madárfészek:)

[link]

Nos, remélem valamit tudtam azért segíteni, remélem majd megírod, hogy sikerült e választani, és hogy milyent:)

2010. ápr. 27. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
jah, és ne keseredj el, hogyha esetleg nem ugyanúgy sikerül a hajad, mint a képen van, mert természetesen attól is függ, hogy mennyire ügyes a fodrászod, és hogy hol vannak a forgóid és sok minden mástól, amit majd csak később fogok tanulni:)
2010. ápr. 27. 22:19
 18/21 A kérdező kommentje:

de drága vagy hogy csak miattam ennyit fáradoztál:)

10000 köszönet

2010. ápr. 28. 14:04
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
jajj hát ugyanmár:) én nagyon szivesen segítek:) sőőőt ha bármit szeretnél még nagyon szívesen küldök képeket is,mert vannak lementve csak fogalmam nincs, hogy hol találtam azokat, tehát ha szeretnél még képet irj üzit privibe aztán cserélünk egy msnt:) ha pedig döntöttél már akkor mindenképpen írd ám meg, hogy melyik mellett voksoltál:)
2010. ápr. 28. 16:39
 20/21 anonim ***** válasza:
2010. máj. 2. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!