Linkelnétek olyan színésznőkről képeket, akiknek tépett a hajuk?
köszönöm:)
rendes vagy
Ő nemtudom, hogy kicsoda, de a haja az biztosan tépett
Rihannának is valamilyen szinten tépett volt a haja
Őt sem tudom, hogy kicsoda^^
Selena Gomeznek nagyon tetszik a haja^^
Kristené is:)
Christina Aguilera frizurája
Meg még talán Beyoncénak is
Ha még találok linkelek, és bocsi, hogy nem csak sztárosat küldtem, de lassan akinek nem rövid haja van annak póthaja lesz. Ha jól tudom Selenának is póthaja van, de nekem is csak úgy mondták, tehát ez egyáltalán nem biztos^^ Ha érdekel olyan haj is ami nem sztáros vagy esetleg félig rövid^^ akkor mindenképpen írj, mert azokról tudok egy csomót mutatni;)
nem csak a szátrok haj érdekel:) csak éppen tépett hajat szeretnék és tippeket gyűjtök:)
mé1-szer köszi, hogy segítessz
Nos akkor:) még körülnézhetsz Zsidró Tamás oldalán is, ahol modern és jobbára tépett hajak vannak (megjegyzem nekem is innen lett vágva a hajam :) )
[link] /gal/20/Frizurak+-+felhosszu << itt van az enyém. a legutolsó az az ezüstös manós:Y csak az enyém barna:)
ez például szerény véleményem szerint nagyon jol néz ki és elég rendesen meg van szedve:) és ami a legjobb h nm kell hozzá ennyire rövidre levágatnod a hajad:)
Ez sem rossz, ám a frufruja nem tetszik :/
Ashlee Simpson, hogy legyen celeb is:)
Hien.
Igaz, hogy ez nagyon rövid, de nekem ezis nagyon tetszik, most énis ezen gondolkozom, és hgátha teis kedvet kapsz a rövidebb hajhoz:)
És íme pár emos haj. Ha nem szereted, neharagudj, de az egyszer biztos, hogy ezek meg vannak tépetve:)
Durva:D Micsoda madárfészek:)
Nos, remélem valamit tudtam azért segíteni, remélem majd megírod, hogy sikerült e választani, és hogy milyent:)
de drága vagy hogy csak miattam ennyit fáradoztál:)
10000 köszönet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!