Kinek a példaképe Justin Bieber rajtam kívül? 18/F
elképesztő ami elért a semmiből lett világsztár
maga a munkássága ami lenyűgöz engem
felnézek rá mint ember
semmiből? szülei erőltették.
maga munkássága? autotune+manager+reklámok
Alkalmas volt sztárnak, és a megfelelő emberek felkarolták és sztárt csináltak belőle. Nem is lehet igazán munkásságról beszélni, ő csak egy báb, akit rángatnak a háttérből a producerek meg a többi. 18 évesen elég éretlen és butuska lehetsz ha ezt nem látod át.
Ha egy ilyen ember neked példakép, akkor súlyos problémák vannak az értékrendeddel.
Ugye, csak trollkodás?
Ha már zenész és példakép, akkor valahol máshol keresgélj! Pl. Thom Yorke.
Ma is igaz, ami a történelem során mindig is igaz volt, hogy az emberek döntő része abban a kasztban él, amelyikbe beleszületett. Most a "demokrácia" nevében kitalálnak mindenféle sztorit, hogy ki hogy jött a "semmiből", felhasználva, hogy a kasztrendszerünk többdimenziós lett.
Ez olyan, mintha a parasztfiúnak a tekintetes ispán úr fia lenne a példaképe, mert hogy tud nyilazni. És akkor te is nekiállsz nyilazni. Az életben nem fogsz vele elérni semmit. Keress példaképet a saját kasztodból.
"elképesztő ami elért a semmiből lett világsztár
maga a munkássága ami lenyűgöz engem"
El kell kérdező, hogy keserítselek, de Justin Bieber a szó legszorosabb értelmében sehol sem lenne ma önerőből. Ő úgymond jókor volt jó helyen. Elvileg a youtuben "fedezték fel", ami annyit jelent, hogy éppen kapóra jött az illetékeseknek egy "cukikisfiú" arcú egyén, akiért a tinip csák rajonghatnak. Így hát a producerek, sminkesek, menedszerek megalkották a gyerekből JB-t. Mivel éneklésügyileg egy nagy nulla a srác, ezért autotune-nal javították a hangját, sőt szerintem most is azzal javítják. Ne haragudj, de aki járt 1-2 évet énekelni magántanárhoz, az simán produkálja ezt a szintet, mint amin Justin Bieber van.
Mellesleg ha ezektől mind eltekintünk, akkor sem példaértékű az amit csinál, sőt, inkább szégyellni kéne:
- botrányt botrányra halmoz
- drogozik
- több városban törvénysértésért már eljárás indult ellene
- az USA-ból is ki akarták már dobni
- leköpte a rajongóit egy erkélyről
- nem egyszer fordult már elő, hogy JB órákat késett a koncertjeiről (volt olyan koncert, ahol a rajongók fele már hazament, és akkor kezdte el a koncertjét JB amikor a műsoridő szerint már fél órája be kellett volna fejeznie) És miért késett? Mert le se sz@rta a rajongóit.
Justin Bieber nem más, mint egy tehetségtelen, magától rohadtul elszállt gyerek, aki talán soha sem fogja feldolgozni a hirtelen jött pénzt és hírnevet. Még az adakozást sem ő szervezi, hanem a producerei. Ha Justinka szokásához híven megint botrányba keveredik, akkor a producerei gyorsan elintéznek neki pár adakozást meg megható fotókat, és el is van tussolva a botrány.
Ha a menedzserei vagy producerei nem tennék le érte mindig az óvadékot a rendőrségen, már réges rég börtönben lenne.
Mellesleg a legjobb példa arra, hogy a producerei úgy rángatják mint egy óvodást vagy mint egy bábot, hogy konkrétan megmondták neki, hogy ha el meri fogadni Donald Trump meghívását vmi kampánykoncertre, akkor ki van rúgva a p csába mindenhonnan, és nincsen többé se album se fellépés se semmi.
Ilyen emberre én akkor sem néznék fel, ha ő lenne az egyedüli a Földön. Se az élete, se a tettei, se a megnyilvánulásai egyáltalán nem példaértékűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!