Michael Jackson bűnös volt?
A bírósági ítélet szerint? Nem volt bűnös egyik vádpontban sem a 14-ből.
Azon kívül pedig senki nem tudja, vélhetően nem ha egy nyomozás 14 pontban felment téged a vád alól akkor nem valószínű hogy bűnös voltál ezekben.
Szerintem se volt bűnös
és Mit gondoltok a haláláról?
Bűnös volt, max néhány bulvarújságíró fejében.
Én legalábbis még nem hallottam olyat hogy egy pedofil, vagyis beteg ember gyerekeket látogatt még a kórházban és adakozik.
A szülők pénzéhességében már jobban hiszek.
egyet értek veled 💑 mindenben
szerintem is pénzéhes szülők tették tönkre
Bűnös volt abban, hogy olyan ártatlan volt mint egy angyal 😇😇😇😇❤
A hetediknek üzenném, hogy nem csak mi nem tudunk példát felhozni. Hanem senki. Mégpedig azért, mert nincs mit. Nem tett rossz dolgokat. Ezt már sokszor bizonyították. És, az hogy mindig vannak új "bizonyítékok" meg "történése" még a halála(!!!) után is, az csak annak kösz[nhető hogy sok a pénzéhes, becstelen ember, akik mindenre képesek, a sok zsozsóért. Csak az a baj, hogy aki használja legalább 1 agysejtjét(és lersze ismeri a régi történeteket), az egy mondatból levágná, hogy mind hazugság, olyan rosszul csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!