Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki szereti Justin Biebert? És...

Lilly203 kérdése:

Ki szereti Justin Biebert? És miért?

Figyelt kérdés

Nagy rejtéj számomra hogy több 10.000 kiscsaj itt élteti őt de miért? És az a legjobb ha valaki nem szereti őt akkor bevadulnak és kezdődik a "irigy vagy rá mert te nem lehetsz ő. Justin az isten!!!"

Elég idegesítőek..

2016. aug. 26. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Ja és ha akarod linkelem ide miket írkalsz nekem is amiket válaszra sem méltatok.Te amúgy kajak egész nap J.B.-el vagy elfoglalva?Mert ram is azét írtál mert egy J.B.s kérdésre válaszoltam.Ha nem szereted minek keresel rá? FUCK LOGIC.#10 Voltam és sajnalom anyukádékat hogy ilyen szar modorú gyermeket neveltek.
2016. aug. 26. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem. Szerintem jól énekel, meg én amúgy azt hiszem, hogy ő egy jó szívű fiú. Hát ennyi:)
2016. aug. 27. 00:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én nem szeretem Justint, egyrészt Justin bIóieber maga is fiatalabb nálam, másrészt rocker vagyok, de már többször a védelmére keltem. Semmivel sem kevesebb vagy rosszabb, mint akármelyik popsztár aki ideiglenesen nagy sztárvolt. Én nagy gyűjtője vagyok a zenetörténeti könyveknek, és észrevettem, hogy az emberek hajlamosak azt hinni, hogy ez új jelenség, pedig régen is voltak ilyen sztárok. 80-as évekből vannak Bon Jovi-posztereim, a hátulján oylan fiúbandák vannak, hogy azt se tudod, élnek-e még, vagy hogy egyáltalán valaha éltek.
2016. aug. 27. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Több ilyen ember kéne a világba mint te.Nagyon respect a gondolkodásod.
2016. aug. 27. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:
#10 jogos!! :) én meg neki adom a gondolkozását :D
2016. aug. 27. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es, köszi!
2016. aug. 28. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!