Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted ki a legtúlértékelte...

Szerinted ki a legtúlértékeltebb híresség, vagy mi a legtúlértékeltebb film/sorozat?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Túlértékelt híresség szerintem Tom Cruise

Túlértékelt film a Macska jaj

2016. aug. 18. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Film, sorozat:

DC/Marvel - gyermeteg szuperhősös bohóckodás

Family Guy - borzasztóan idegesítő erőltetettség

Így jártam anyátokkal - irritáló szereplők és a béna alávágott műnevetés, hogy tudják a nézők, mikor van poén

Neon Genesis Evangelion - lehet, hogy legenda, de az óriás robotok tinikkel nevetségessé teszi

Attack on Titan - undorító hype, és szintén tiniszereplős óriásos verekedős kiabálós sónen anime, utálom ezt a műfajt, de tény, hogy nem is vagyok már kiskamasz

Alkonyat - nincs mit mondani, mindenki ismeri a történetet

Éhezők viadala és klónjai - nevetséges, nyálas cejelem, faék történet, még mindig tinik mentik meg a világot, legalább 2000-szer egy filmben, megy a sírás, cejelem, ömlik a sok testnedv az érzelgősségtől, hányinger, cejelem, de a sok tininek ez kell

Híresség:

az össszes magyar közszereplő, Győzikétől Pákón és Tüncikén át drogos Stohl-ig, de a proletár népnek szintén ez kell...

2016. aug. 18. 21:15
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

Alkonyat,A szürke 50 árnyalata

Kayne West(nem biztos higy igy kell irni xd)Kim Kardashian,Meg úgy az egész Kardashian family..Kylie,Kendall stb.

2016. aug. 18. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

A legtúlértékeltebb híresség Taylor Swift.

A sorozat pedig a Walking Dead.

2016. nov. 4. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!