Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok, nők! Szerintetek ő jó...

Lányok, nők! Szerintetek ő jó pasi?

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 17. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
ismerek olyat aki oda van érte
2016. aug. 20. 00:28
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
pasiként nem, de színészként nagyon szeretem. az egyik kedvencem.
2016. aug. 23. 00:06
 13/15 anonim válasza:
100%
Szerintem jól néz ki , én szeretem az északi típusú embereket.
2016. dec. 19. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eszméletlenül jól néz ki, arról nem beszélve hogy milyen intelligens, ez ad neki egy vonzó karizmát. Mellesleg színésznek sem utolsó;)

18/l

2017. máj. 28. 10:52
 15/15 anonim válasza:

Nos.. Még sajnos csak 1 éve mondhatom ezt, de teljesen belezúgtam :> úgyhogy, persze! Természetesen a *leghotabb* ember akit közel és távol ismerek, de még azoknál is hotabb akiket nem :D Imádom a kacsaszáját és amúgy lehet, (de nm biztos) hogyha tehetném adnék neki egy oscar-t, mivel kitűnő színész és mellesleg szerintem nagyon szerető apuka és férj és barát és stb... A világ legboldogabb embere lennék, ha a felesége Hanna Jacobsen lehetnék. NAGYON FONTOS, hogy a képeken elég gyakran mutatják ki túlzottan a korát. Mármint hogy tesó! 40-eseket játszik 57 évesen! És akkor még vlki azt mondja, hogy húú de öreg! Pl. osztályomban is azt mondta vlki, (nevet nm akarok) hogy ˝ki ez az öreg bácsi a háttérképeden???˝ Elmondtam, hogy a Hannibalban játszik, persze akkor már rögtön felfogta, hogy kár volt úgy neveznie. Nem tagadom, tényleg van rajta idő, meghát velem se jönne SOHA össze, de azért ő életem szerelme :3 mellesleg 16 vagyok.

-Egy A betűs senki

2023. máj. 15. 14:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!