Dereczeny Csabának van felesége/barátnője/élettársa?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 14:25
1/7 anonim válasza:
Van prostija! Mindig együtt ágyba bújnak és alszanak! Dórának hívják! Ő Dóra, a felfedező!
2/7 A kérdező kommentje:
Még mindig várom az ÉRTELMES választ; Debreczeny Csabának van felesége/barátnője/élettársa?
2016. aug. 15. 11:03
3/7 anonim válasza:
Te vagy a barátnője, én a felesége, Dóra a prostija!
4/7 A kérdező kommentje:
Oké beleegyezem!
2016. aug. 15. 21:32
5/7 anonim válasza:
Nincs felesége. (Legalábbis a google és a wiki szerint nincs;D)
6/7 anonim válasza:
Kérdező, el kell keserítselek, van neki felesége, és gyereke is, itt egy cikk:
Kár, mert jófaszi, hehe nekem is bejön, ez még a csórik retek közmunkás jelmezen is átjön hogy full sexy, ráadásul tényleg tehetséges és jól bánik a hangjával is - de hát lekéstük, mindenesetre, nézd azt, hogy végülis elég öreg, ha jól tudom, már van 46 éves is, szóval azért nem annyira nagy szám.
L/19
7/7 anonim válasza:
Nagyon kevés infó van róla a neten, interjúkat se találtam vele a youtubeon. Pedig fantasztikus színész, kíváncsi lennék a gondolataira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!