Egy évesek leszünka barátommal, valahogy nem tudnám elérni, hogy Casey legalább egy mondatok üzenjen/írjon vagy bárhol megemlítsen? Aláírást hogyan tudnék szerezni? Hogyan lehetne kapcsolatba lépni vele?
A barátom nagyon szereti Casey Neistat-ot, minden nap nézi a videóit.
Ez az egész egy nagyon abszurd ötlet? Hogyan szerezhetnék tőle aláírást? Tudom, hogy nagyon örülne neki a barátom. Akár instagrammon, facebookon, vidóban, videó leírásban, üzentben bármiben konkrétan. Hihetetlen jó lenne, köszönöm előre is a válaszokat.
Sikerült megszereznem az email címét.
Akkor nem lenne annyira abszurd?
Annyira tökéletes lenne, de arra gondoltam, hogy ez így már mások is akarhatták volna.
Októberben pontosan azon a napon lehetséges lenne hogy abban a vlogjában megemlítsen? vagy csak a leírásban?
Köszönöm a választ!
Interneten megtalálod a workshopja postacímét.
Mindig elszokta olvasni azokat a csomagokat/leveleket, amiket küldenek neki. Egyszer láttam egy levelet, amit kibontott a vlogjában, Budapesti címzéssel. Küldenék kézzel írt levelet is meg emmailt is. Remélem megszerzed neki;)
Mennyibe kerülhet egy levelet elküldeni oda?
Igen szerintem is, nagyon jó fej, nagyon szeretem a videóit :)
szurkoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!