Miért k. rvulnak el ennyire a netcelebek? Dancsót megutáltam, mert. Gondolom mindenki tudja milyen lett. Tibi atya meg már átment a reklám filingbe, szinte minden posztjánál ott van, hogy gyertek a humbák művekbe.
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 11:26
11/12 anonim válasza:
mert ezzel több feliratkozó lesz,. ergo több pénz, nagyobb hírnév, egoizmus stb. aki eleve fel tud tornászni egy csatornát 100.000 feliratkozóig és tovább tud menni, annak van valami szellemi vágya amit ezekkel kielégít. ahogy látod a legtöbb yt csatorna mikor átlépi a hat számjegyet, vagy a 200 ezret, átmegy ilyenbe. ugyanaz lesz belőle mint a TV, csak másabb körítéssel. az emberek erre kiváncsiak, ezt nézik, ehhez fognak tartalmat is gyártani.
Dancsó nagyot zuhant, már csak a 15 évesek nézik, szirmai is egy nagyképű pocs lett kb., ahogy a VR pisti is.
és akkor elmondtam a yt celebek 5%-át. A maradék 95 is ilyen.
12/12 anonim válasza:
Dancsó régen jó volt, most már egy kalap szärt sem ér.
Tibi atyát csak névről ismerem.
Szirmai úr szerintem még mindig jó fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!