Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek tényleg meghalt...

Szerintetek tényleg meghalt 2pac? Gondolkozzatok picit.

Figyelt kérdés
csak ha logikusan belegondolunk, hogy több lemezt adott el halála után mint előtte és készített is:o akkor azért ez picit fura.:o A death row is 750 millio $ bevételt szerzett és [link] tupacfanok hivatalos honlapja is rengeteg pénzt hozhatott és hoz a mai napig is. sokkal hiresebb lett halála után mint előtte.. én nemlennék biztos benne h meghalt, ink világi életét éli valahol békében, ti hogy gondoljátok ezt?!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 16. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én szerintem él.Van egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=U0xfWYvwLO8

Ki van ott?2pac hasonmása?

2010. nov. 17. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
2010. nov. 17. 17:36
 13/16 ManyMen90 ***** válasza:

az első videón amit küldtél nincs ott a makaveli tetkó a nyakán!

a második videó viszont elég hihető

2011. febr. 8. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
ami 2Paccal kapcsolatos az mind eladható,rengeteg kopasz nigga' van akár LAben akárhol a világban aki esetleg vonatkozik rá, 2Pac halott sajnos meghalt m nem egy nigga' volt aki bujkált soha nem fedte magát soha nem adta el ma,gát csak a műveit, aki beszélt vele, vagy valaha ismerte is az tudja hogyan értem
2012. jún. 16. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
amit a 17:50 írt azon besírtam! :) de am tényleg rejtély a halála gyakran gondolkodom ezen én is ugyanígy biggién is de sztem nem él és ugyan ez vonatkozik jimmire,jackora elvisre is de igazából mindegyik halála rejtély tehát ez olyan h vagy él vagy nem ezekre nem derül fény
2012. aug. 21. 21:09
 16/16 sanziii válasza:

ezigyvan, de gondold el hogy ha él akkor mipénzt megkap, és semmit se kell tennie érte!! nemkell koncertekre járnia meg semmii, csak él nincsenek vitái,

h írhatsz ilyet? te értetted mit rappelt 2pac?

2014. szept. 26. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!