Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Minden Disney sztár hord...

Minden Disney sztár hord tisztaság gyűrűt?

Figyelt kérdés
úgyértem az ilyen "sztároltabbak" mint miley,demi,selena,Jonas B.ők ezt hangoztatják stb. de a Disney vajon minden szereplőjét(pl Hutch Dano,Sterling Knight,Danielle Campbell,Emily Osment) kötelezi erre vagy ezt ők választották?
2010. ápr. 12. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
és te el is hiszed ezt az oltári baromságot?????? Azért nem most jöttem le a falvédőről ahelyett, h ilyen hülyeségeket mondanak inkább azt hangsúlyoznák, hogy az első szexet nem kell elkapkodni és ha tényleg szeretjük az illetőt és készen is vagyunk rá akkor miért ne?
2010. ápr. 13. 05:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy mindenki, de ez Amerikában nagyon ,,trendi" lett. Szóval egy csomó sztár hord, nem csak a disney-k
2010. ápr. 13. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem miley már rég elvesztette... talán selena is
2010. júl. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!