Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti mit tennétek ha kiderűlne...

Ti mit tennétek ha kiderűlne hogy Michael Jackson valóban él?

Figyelt kérdés
Ki,mit gondol. Michael ha megjátszotta a halálát, vajon miért tehette. Nem a rajongók képzelgésére gondolok,miszerint nem tudják feldolgozni,stb. hanem a valódi tényekre. Bár nm tudom h itt M.O. mennyire figyelik az ilyesmit az emberek. :)
2016. jún. 13. 01:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

fontos tényező h csak én (és szűk köröm) tudná vagy az egész világ?

Ha a világ akkor mint mindenki örülnék neki, esélyt látnék h egy koncertjére összeszedjem a pénzt

Ha csak én, mert mondjuk nekem felfedte magát vagy rájöttem akkor megtartanám a titkot, megkérdezném és megtudnám miért csinálta és játszotta meg a saját halálát és tiszteletbe tartanám h ezaz ő döntése volt, szal nem is akarnám meggyőzni h fedje magát fel

Természetesen ha a segítség miatt keresne meg akkor segítenék neki

Tapasztalatairól hallgatnám a kiselőadásokat, szépségében gyönyörködnék stb :D

2016. jún. 29. 19:44
 22/30 A kérdező kommentje:
#21 ha jól sejtem akkor te rajongó vagy. :D azt hiszem eddig a te válaszod bizonyult a legérdelmesebbnek. :) azt hiszem ezzel én is ugyanígy lennék! :)
2016. jún. 30. 23:51
 23/30 anonim ***** válasza:
21. vagyok és igen hatalmas rajongó :D
2016. júl. 3. 16:02
 24/30 A kérdező kommentje:
Szupi! :D én is! <3 MICHAEEEEL forever
2016. júl. 4. 01:29
 25/30 anonim ***** válasza:
Egy valamit magyarázzatok el. Ha tényleg csak megjátszotta volna a halálát akkor bárhogy is nézem Conrad Muuray-nek, az orvosának benne kellett lennie az egészben, tudnia kellett volna mindenről.Azt gondoljátok hogy az az ember vállalta volna a börtönt, és az egész világ megvetését csakhogy Michael eljátszhassa a halálát.És Michael ártatlanul börtönbe csukatott volna valakit a saját önön érdekei miatt.
2016. júl. 4. 11:50
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
az örömtől sírnék sikítanék mint egy állat és elájulnék ami valószinű lenne mert már egyszer elájultam Michael Jackson miatt
2017. jan. 21. 22:47
 27/30 A kérdező kommentje:

#25 Conrad eredetileg 4 évet kapott emberőlésért...ez már furcsa hiszen kérdem én mióta adnak ilyen keveset egy ilyen bűntett miatt?! Másrészt ahogy teltek a hónapok semmit sem lehetett hallani, azt sem hogy valóban bevonult e a bőrtőnben. Majd kiderűlt hogy fél évet kapott amit felfűgesztettben tőltőtt le. Akkor hogy is van ez?

A másik... Michael Jackson világ életében olyan emberekkel vette magát körűl akik profik. De az orvosa amikor "megpróbálta újraéleszteni" az ágyon tette mind ezt. Na most a legegyszerűbb ember is tudja hogy stabil oldalfekvésben kell újraéleszteni, nem pedig egy ágyon... Ugyhogy ez az orvos, pont az orvosa ne lett volna profi?! Sehogy sem fűgg össze a dolog. Miért vett volna fel maga mellé egy olyan orvost aki ilyen alapvető dolgokat nem tud. Azt már nem is fírtatom hogy mire fől várt 1 órát mire kihívta a mentőket....

2017. febr. 27. 13:18
 28/30 A kérdező kommentje:

#26 ha lehet igy mondani ezt örömmel hallom :D

Rajongó vagy?? :D

2017. febr. 27. 13:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Örülnék neki, de újraéleszteni nem stabil oldalfekvésben kell... Nem csak Murray, de te se tudod, úgy látszik.
2018. dec. 15. 00:37
 30/30 anonim ***** válasza:

Hmmm... ez jó kérdés... de szerintem-> [link]

Nem azért gondolom mert fan vagyk,hanem mert túl sok a bizonyíték :/

2019. nov. 8. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!