Ti mit tennétek ha kiderűlne hogy Michael Jackson valóban él?
fontos tényező h csak én (és szűk köröm) tudná vagy az egész világ?
Ha a világ akkor mint mindenki örülnék neki, esélyt látnék h egy koncertjére összeszedjem a pénzt
Ha csak én, mert mondjuk nekem felfedte magát vagy rájöttem akkor megtartanám a titkot, megkérdezném és megtudnám miért csinálta és játszotta meg a saját halálát és tiszteletbe tartanám h ezaz ő döntése volt, szal nem is akarnám meggyőzni h fedje magát fel
Természetesen ha a segítség miatt keresne meg akkor segítenék neki
Tapasztalatairól hallgatnám a kiselőadásokat, szépségében gyönyörködnék stb :D
#25 Conrad eredetileg 4 évet kapott emberőlésért...ez már furcsa hiszen kérdem én mióta adnak ilyen keveset egy ilyen bűntett miatt?! Másrészt ahogy teltek a hónapok semmit sem lehetett hallani, azt sem hogy valóban bevonult e a bőrtőnben. Majd kiderűlt hogy fél évet kapott amit felfűgesztettben tőltőtt le. Akkor hogy is van ez?
A másik... Michael Jackson világ életében olyan emberekkel vette magát körűl akik profik. De az orvosa amikor "megpróbálta újraéleszteni" az ágyon tette mind ezt. Na most a legegyszerűbb ember is tudja hogy stabil oldalfekvésben kell újraéleszteni, nem pedig egy ágyon... Ugyhogy ez az orvos, pont az orvosa ne lett volna profi?! Sehogy sem fűgg össze a dolog. Miért vett volna fel maga mellé egy olyan orvost aki ilyen alapvető dolgokat nem tud. Azt már nem is fírtatom hogy mire fől várt 1 órát mire kihívta a mentőket....
#26 ha lehet igy mondani ezt örömmel hallom :D
Rajongó vagy?? :D
Hmmm... ez jó kérdés... de szerintem-> [link]
Nem azért gondolom mert fan vagyk,hanem mert túl sok a bizonyíték :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!