Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek lehetséges?...

Szerintetek lehetséges? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés

Filmezni szeretnék, mmint szerepelni szeretnék filmekben.16 éves vagyok és sajna semmi tapasztalatom nincs e terén!:S Sztetek lehetséges hogy filmezzek?

Előre is köszi!

2010. ápr. 7. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Keress egy színjátszószakkört, és légy szorgalmas, gyakorolj sokat!

Menj el castingokra, ott biztos előny a színjátszós múlt.

Ezeket tutdom tanácsolni, nem értek amúgy hozzá, nem igazán vonz ez a világ.

2010. ápr. 7. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Simán. Előfordul, hogy megállítanak az utcán mehtsz carstingokra. Ilyenek pl: Gagged.com , Elitepain.com stb.. sok lehetőség létezik, de ezek biztosan hoznak pénzt, csak bírni kell a strapát.
2010. ápr. 7. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik. Először is járni kéne színjátszókörre, hogy kapjál vmi alapot. Én 2x kezdtem el a színjátszást de abbakellett hagynom a tanulás miatt, de újra elakarom majd kezdeni. Ez nem így működik, hogy elhatározod, szeretnél filmbe/sorozatba szerepelni. Rengeteg munka, tanulás áll-e szakma mögött.

Keress fel egy színjátszókört Bp-n elég sok van és jók, bár költségesek. Bár szerintem inkább fejezd be előbb a sulit gondolok a középiskolára is. Én ha befejeztem újra szeretném elkedzeni a színjátszást.

Sok sikert:)

2010. ápr. 9. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!