Mi a vélemény Daróczi tettéről?
Figyelt kérdés
Szerelmes ember tesz ilyet? Igaz lehet hogy Klaudia szakított vele, csak most nem meri elmondani? Őt hibáztatják?2010. ápr. 6. 16:21
1/8 anonim válasza:
sztem a "depressziós volt" verzió a helyes
nem szakítottak Klauval!
ha mégis ez történt volna,az se ok egy ilyen tettre
szóval ennyi a véleményem
2/8 anonim válasza:
Biztosan depressziós volt.Mindemellett durvának tartom hogy valaki önkezével így végezzen magával,ehhez nagyon el kellett borulnia az elméjének.
Sajnálom az itt hagyott családot,szerelmét.Szerintem csúnya amit tett de biztosan megvolt az oka.
3/8 anonim válasza:
Én is sajnálom a mit tett. igazából, hogy halt meg? azt tudom, hogy a batíznál, de hogy? Néztem a mokkába a Klaudiát és sajnáltam nagyon. pedig nem szeretem mióta szétment a férjével.
4/8 A kérdező kommentje:
Felakasztotta magát, a saját nadrág szíjjával. Nem értem...
Aki szerelmes nem a halálra gondol...
2010. ápr. 6. 19:28
5/8 anonim válasza:
nem felakasztotta hanem megfojtotta magát,beteg ember volt!épp elme ilyet nem tesz.
6/8 anonim válasza:
azta. köszi, hogy megírtátok. Klaudiát tényleg sajnálom.
7/8 anonim válasza:
Szerintem Claudia szakított vele, és Daróczi egyébként is depressziós volt, ezért felakasztotta magát.
Máskülönben miért lett volna Batiz házában (ott lakott, mert eladta a villáját, mert Caludiával össze akartam költözni)?
De ez az én gondolatom!=)
8/8 anonim válasza:
Roma nem akassza fel magát!! terry black barátja ezt nyilatkozta. lehet valaki más is ott volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!