Szerintetek Robert Pattinson helyes?
és lehet a piacon kapni?és Justin Bieber-ről mit gondoltok? ő helyes? mi a véleményetek? És Edward helyesebb, vagy Jacob?és szerintetek ha szépen álmodozom belém szeretnek majd?
És megvan valakinek a telefonszámuk ,vagy az msn címük?
(gondoltam felteszem egybe a lehetséges kérdéseket 50000-redszerre is..)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
előszöris:nem
attól tartok hogy nem,justin is csúnya,nem,gagyi,egyiksem,mindekettő csúnya,lehet,hogy belédszeretnek,de csak ha nagyonnagyonnagyon szépen álmodozol,sajnos nincs:( de ha meglenne megadnám,biztos belédszeretne valamelyik(;
na kicsilány ha enyire álmodozol először talán tanuld meg leírni a nevét xD
nem patiszon.. hanem Robert Pattinson
1,nem, nem helyes
esetleg a filmbe aranyos és kedves, de egyik sztár sem olyen mint amit a filmekben látsz belőlük.
2, mit akarsz te piacon kapni? patiszont aszt lehet, a zöldségesnél keresd.
3, Justin Bieber még kisfiú, és amit most hirtelen megkapott könnyen a fejébe szállhat majd..
4, Justin kisfiús arca melyik tinilánynak nem jönne be?
5, ha már választani kell akkor inkább Jacob, Taylor Laurent
6, persze álmodozz csak, biztos rájönnek hogy létezel és a karjaidba omlanak.. persze kitudja.
7, telefonszámmal, msn címmel nem szolgálhatok xD
bocsi amúgy, de ha megkérdezhetem.. te hány éves vagy?
feltételezni mertem hogy lány vagy, de ha fiú akkor komoly problémáid adódhatnak...
Ja es 17:07-es!
Ha mar masokat kijavitasz("nem patison, hanem Pattinson"), akkor az nem Laurent, hanem Lautner. :)
Nem...nem helyes!
Justin-t imádom! ♥
Jacob
Nem
Nincs
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!