Sebestyén Balázs vagy Istenes Bence?
Figyelt kérdés
Melyikük a viccesebb, jobb műsorvezető?2016. márc. 31. 16:00
1/9 anonim válasza:
Na igen,genny vagy takony...nem tudnám eldönteni,hogy melyiket hörpintsem fel egy koktélos pohár fenekéről.
2/9 anonim válasza:
Kb. amit az első mond. Annyit tennék hozzá, hogy szerintem Bence nem egy műsorvezető, hanem egy kis csicska.
3/9 anonim válasza:
Én szeretem mindkettőt, ne versenyeztessük már őket légysziii!!:) Amúgy Bencét jóval kevesebbszer láttam még műsort vezetni, de nem rémlik, hogy lett volna bármi, amikor nem állta volna meg a helyét. Szerintem jó nagyon mind a kettő.
4/9 anonim válasza:
Balázs műsorvezető.
Istenes Bence inkább tanonc-féle.
Egyértelmű Balázs.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is Balázs az egyértelműen jobb, Bence nekem túljátszott
2016. ápr. 3. 13:59
6/9 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó műsorvezető, de Balázs milliószor jobban benne van a szakmában és jobb a humora is.
Amúgy egyikkel sincs semmi problémám, nem tudom honnan némelyik válaszolónak ez a gyűlölet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!