Shawn Mendes fanok?
(Tudom van egy pár ilyen kérdés már, de ahogy a dátumokat figyelem, nem magyon mai-ak.. így gondoltam felteszem, frissítés képp!)
Nos fanok? Hányan vagyunk?:)
Shawn Mendes aranyos kis énekes!
Ha becsukom a szemem és hallgatom a hangja olyan mint Justin Biebernek.
Én is nagyon nagyon imádom, annyira cuki-helyes-nagyon jó hangja van, és amit eddig elért az NEM semmi . Ha meghallom valahol az egyik számát , akkor olyan jó kedvem lesz hirtelen. Kb. az összes számának tudom a szövegét ♥♥♥♥♥♥♥ I ♥ SHAWN MENDES ♥♥♥ fangirl :D :)
Már a szüleimet kiakasztom avval hogy állandóan őt hallgatom hangosan , egyszerűen nem tudom megunni
Annyira helyes ♥♥♥!!!
Hát akkor idekommentelek fiúként, aki nem csak szívecskéket írogat és egyáltalán nem kíváncsi rá, hogy szűz-e még. :D
Csak véleményezném. Két számát szeretem én is, a hangja is elég jó korához képest, szerintem hatalmas karrier áll előtte. A stitches c. számával nagyot tarolt.
Köszi mindenkinek!:)
A kérdésre,hogy szűz-e még a választ nem tudom(szerint senki XD)
De egy jó kérdés😂😂
#9 neked pedig külön köszönöm,hogy leírtad.. mostanság nem sok emberrel találkozom (főleg fiúval) aki képes így kimindani,hogy neki ez tetszik, túllépve azon,hogy ki énekli és neki mi a neme..
Szóval köszi az "őszinteséged" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!