Nyugtassatok meg, hogy nem csak szerintem volt helyes Matthew Perry mikor még Chandler-t játszotta?
Figyelt kérdés
És persze Joey... Szerintem ő is helyes volt.2016. márc. 12. 20:57
1/10 anonim válasza:
Megnyugtatlak.
Biztos van legalább egy ember, aki szerint Perry helyes volt, LeBlanc pedig a tipikus "helyes de ostoba" karaktert játszotta.
2/10 anonim válasza:
Megnyugtatlak :D Imádom :D
Amúgy állítólag Matthew a valóságban is egy viccbajnok, és a rögtönzött poénjait, amiket elsütött felvételek alatt, rendre benne hagyták a felvételben ;)
3/10 anonim válasza:
Szerintem tök helyes volt, főleg vékonyabb formában, de dagibbként is :)
4/10 anonim válasza:
"Matthew a valóságban is egy viccbajnok"
Azért a "helyes" és a "viccbajnok" nem ugyanaz a kategória.
6/10 A kérdező kommentje:
Remek, akkor megnyugodtam :D Mert én ritka édes kis fickónak tartom, és teljesen elpirulok, ha ránézek.
2016. márc. 13. 00:19
7/10 anonim válasza:
Szerintem is helyes. És látszik rajta, hogy élőben is ilyen viccelődős. Meg van az a "tudja mitől döglik a légy" mosolya. Engem egy csomó férfinál ez a féloldalas vagy nem is tudom milyen mosoly bolondít meg.
8/10 anonim válasza:
iiiigen, határozottan az volt!! :D engem emberként fogott meg nagyon, imádtam a stílusát és a poénjait
mind valóéletben, mind a sorozatban
9/10 anonim válasza:
Nekem Matthew volt a kedvencem az egész sorozat alatt, és szerintem is nagyon helyes volt főleg az első 3 évadban ^^ Joey is helyes, de ha meglátnám kettőjüket együtt biztos Chandlerrel akartam volna összejönni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!