Bejön mint férfi valakinek Hajdú Péter?
Figyelt kérdés
Nekem viszket tőle a tenyerem és hátba tudnám vágni egy hólapáttal. Kíváncsi vagyok, mások is antiférfinek látják-e őt.2010. márc. 31. 17:26
4/7 anonim válasza:
Nekem nem igazán jön be de a felesége az okos fiút látja benne de lehet,hogy csak jó az ágyban !
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Viszont még soha senkitől nem hallottam erre a kérdésre ezt a választ. :D Szerintem helyes, az meg, hogy mi van a tv-ben nem mérvadó sztem....
6/7 anonim válasza:
Pedig Sarka Kata nagyon jó csaj. Mit lát benne, bárkit megkaphatna. Bár a dumája elmegy.
7/7 anonim válasza:
mint ferfi...hmmm hat kis alacsony,egy kicsit dundi az arca,nem tetszik!kis segdugacs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!