Justin Bieber azért is ilyen sikeres mert közvetlen ember?
Figyelt kérdés
Tehát hogy mindenki ismeri, sokan bírják
Leszarja hogy ki mit gondról
2016. febr. 21. 12:17
1/14 anonim válasza:
Nem ennek s hasonloknak semmi koze sikeressegehez.
3/14 anonim válasza:
Még csak nem is ezt jelenti, ha valaki közvetlen ember.
4/14 anonim válasza:
Ahogy előttem mondták: totál nem ezt jelenti a "közvetlen" szó. Az inkább az, hogy barátságos, nyitott, könnyen ismerkedik.
Ahogy te jellemezted ezt a Bieber gyereket, abból inkább az jön le, hogy semmiképpen nem barátságos.
5/14 anonim válasza:
azért sikeres, mert a köré épített marketinggel tökéletesen eladják az agymosott birkáknak :D
6/14 anonim válasza:
Justin Bieber kb. majdnem olyan mint Conchita Wurst, csak fiatalba.
7/14 anonim válasza:
Nem. Azért ilyen sikeres, mert olyan producerek gyártották le és gyártják a mai napig akik nagyon értik hogy a nép mit esz meg. Amúgy egy elkényeztetett 6 éves kisgyerek szintjén megmaradt ember, és az is marad örökre.
8/14 anonim válasza:
justin epp arrol hirhedt h nem kozvetlen. Folyton bunkozik a rajongoival. Ezert is utaljak sokan meg masert is. Amiert jol eladhato, mert fiatal, nyalas zenet gyart, amitol sok kislany beajul. Es jokor volt jo helyen gondolom. Asszem elso dalat Usher-el kozosen csinalta ami eleg sokat dobhatott az akkori sikeren
9/14 anonim válasza:
Itt kb olyan ember alkotnak róla véleményt akik nem ismerik max a régi Justint.... Ő nem azért sikeres mert olyan emberek veszik körül őt akik értenek ahhoz hogy mit eszik az emver... Hanem azért mert tehetséges, mert jó az emberekhez, mert szereti a rajongóit éppen ezért lesz egyre több rajongója... És ezt mondom én AKI 6ÉVE BIEBER FAN ÉS SZEMÉLYESEN IS TALÁLKOZTAM VELE 2X IS ÉS 3KONCERTJÉN VOLTAM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!