Csak engem b@szott fel a cikk a 'víájpí' csajról az e heti Nők Lapjában?!
a Nők Lapja továbbra is nívós!!
Én olvastam a cikket.
Őszintén tényleg nagyon durva és abszurd.Tele van ellentmondásokkal.Ahogy a vallásról beszél,és aztán amilyen lekezelően bánik még a riporterrel is.Túl szép hogy...
Meg nem értem miért kellett kitakarni az arcát?ha híres&ismert sztár akar lenni,vállalná a kilétét.
Őszintén szólva sztem kamu a sztori.Talán ez egy felmérés az újság részéről,hogy milyen levelek,emailek érkeznek a cikkre reflektálva.
Kiváncsi vagyok.
De ha igaz a dolog,az azért durva.Nem is igazán tudom hova tenni a csajt,ha tényleg olyan okos(diploma meg minden)akkor értelmesebben is állhatna az élethez.
Amúgy nem irigylem.Ha a gazdagságnak a hülyeség az ára,nem kell.
Jah meg ez a bizonyos H.se komplett,az tuti.
ezen halálra röhögtem magam:
"Ha ti nem vagytok a nyakamon egész nap, már rég iszogathatnám ezt a finom marcipános kakaót! Már tudom, miért utálják a sztárok az újságírókat, én totálisan megértem Naomi Campbellt, hogy néha agyonver embereket! De azért aranyosak vagytok. Attól vagyok én adu ász pozícióban, hogy van a szépség meg az okosság egyszerre, így jöttek a gének, meg a jó nevelés."
A Naomi Cambell-es rész haláli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!