Hölgyek! Ki a kedvenc Férfi színészetek, vagy zenészetek? Miért?
Figyelt kérdés
Amennyiben lehetséges akár képet is linkelj róla!
Na melyik a legjobb,legaranyosabb,sármosabb pasi??
2010. márc. 29. 19:09
11/25 anonim válasza:
Johnny Depp tényleg jó, de mint pasi nem jön be. Mivel őt már említették, ezért én inkább Ben Stillert mondom.
Zenész meg Robbie Williams vagy Justin. Nem, nem Bieber, hanem Timberlake. XD
12/25 anonim válasza:
19:28-sal maximálisan egyetértek. Johnny Depp és Serj Tankian. De zenészt még sokmindenki mást is szeretek, no meg színészt is.
13/25 anonim válasza:
színész. : Brad Pitt,Leonardo Dicaprio, Tom Hanks
Énekes.Robbie Williams
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
az én kedvenc szinészem is johnny depp:)
16/25 anonim válasza:
Színész: Chris Bale
http://www.youtube.com/watch?v=qwicLgOGJOI
Zenész: Daniel Gildenlöw
http://www.youtube.com/watch?v=lPLY2g2I2ps
Nem képet linkeltem, mert szvsz elég nagy gáz, hogy egy ilyen kérdésnek ez a tárgya.
23L
17/25 anonim válasza:
kedvenc szineszem christian coulson!
18/25 anonim válasza:
hát a kedvenc színészem Channing Tatum,sztem tök helyes s emellett még jó színész is:D...a kedvenc zenészem meg Adam Lambert irtó jó pasi, csak kár, h meleg:(
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
Színész:Will Smith Brad Pitt Jim Carrey...Will meg Brad rohadt jól néz kiés rohadt jó színész... Jim Carrey-nek a humorát bírom... Zenész pedig: Timberlake,Michael Jackson,Brian Adams,Bob Marley.Bon Jovi,Joe Cocker,..Timberlake Brian meg a Bon Jovi jó pasik ...imádom a zenéjüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!