Van olyan híresség, akit utálsz/idegesít, mégis elismered, hogy jó/tehetséges?
Figyelt kérdés
Ha igen, ki az?2016. jan. 25. 17:19
2/8 anonim válasza:
Ronaldo, Justin Bieber, Depeche Mode, Robbie Williams. Utóbbit nem utálom, koncerten is voltam, de szörnyen nagyképűnek tűnik.
3/8 PicúrHógolyó válasza:
Miley Cyrus
Rihanna
Harry Styles
Kristen Stewart
4/8 anonim válasza:
Justin Bieber és az egész One Direction
7/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Ő pedig nem más, mint Nicola Karabatic. Elismerem, hogy tehetséges sportoló, de emberileg hihetetlenül unszimpatikus számomra.
8/8 anonim válasza:
#6-nak
#5 vagyok, azért Demi, mert minden baromság idegesít, amit kiejt a száján. Állandóan ugyanarról beszél, és borzasztóan erőltetett az imidzse. Mostanság azonban hallottam énekelni az amerikai himnuszt, és le a kalappal, mennyire erős hangja volt. Tehetséges, van hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!