Elsősorban azért nem kedvelem mert nincs benne semmi extra. Nincs jó hangja nem is szép, mégis már most nagyobb vagyona van mint amit én egyáltalán eltudok képzelni. Mindenki úgy bálványozza mintha tényleg tudna valamit, pedig senki sehol.
2010. márc. 28. 20:58
12/18 anonim válasza:
20:50
A hangját géppel csinálták. ;D
Én azért utálom Miley-t amiért pl. Joe Jonast (na jó őt a szemöldöke miatt is utálom). De az a lényeg, hogy azért utálom a Disney sztárokat mert egyiknek sincs tehetsége. Benyomták őket a tv-be, feljavították a hangjukat géppel és ennyi. Szánalmas. (:
2010. márc. 28. 21:13
13/18 anonim válasza:
Miley szokott élőben énekelni és jó hangja van.
A stúdió felvételekre meg mindenkinek rásegítenek, hogy tökéletes legyen, biztos neki is.
De ez nem szégyen.
Amúgy nem utálom, tetszik pár száma, filmje.
2010. jún. 6. 13:21
14/18 A kérdező kommentje:
Én csak egy számát szeretem -.-
2010. jún. 9. 09:14
15/18 anonim válasza:
én meg a 90%-t szeretem :d mármint a zenéinek
És nem utálom, mivel nem ismerem ( de nem csak azért nem utálom mert nem ismerem).
És aki utálja az esetleg ismeri ? ha nem ismered akkor nem is utálhatod, max irigykedsz vagy tetszik, vagy nem.
Csak a cigányokat lehet utálni, mert azok általánosságban olyanok amienek, na de eltértem a tárgytól.
Szóval szeretem a zenéit és amit csinál.
2010. jún. 28. 13:20
16/18 anonim válasza:
naon utálom főleg amióta megjelent a 2010.júliusi im-ben h miley egy többmilliárdos csaj elvette liam-ot egy ausztrál mezei csajtól.ha érdekel ez az im-es cikk akk küld privit és elküldöm a cikket.
2010. júl. 15. 12:00
17/18 anonim válasza:
Nem utálom, mert nem ismerem, de idegesíten idegesét... sztem tök csúnya, mert nincs nyaka. A hangjába nincs semmi különös, néha idegesít az is...és amiért a legjobban irritál... TEHETSÉGTELEN, SZ@AR SZÍNÉSZ!!!!!!!!!!
2010. júl. 16. 21:53
18/18 anonim válasza:
egy rohadt ribanc akinek a tehetsége a színészethez 0 a kinézete 0 a hangja meg qva szar...XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!