Most hogy a one direction végleg feloszlik, melyik tinibanda lesz a kis csajok aktuális kedvence?
Figyelt kérdés
Valakinek valami tipp?2016. jan. 17. 15:26
11/24 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a gond azzal ha normális válaszokat szeretnék nem fröcsögő 12 évesek anyázását olvasni.
2016. febr. 6. 15:24
13/24 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy a One Directiont már az elejétől kezdve lehordták mert jól néztek ki.Azóta rajtuk maradt a hülyébb fiúknál az hogy ez egy szar banda, kislányoknak való,csak kornyikálnak,stb. Pedig ha olyan sz**r lenne akkor nem tudom hogy a pics**ba van az hogy szinte minden zenéjük toplistás. A rajongóikat meg megnézheted mert hogy köztük olyan csajok vannak mint amilyen nektek soha a büdös életben nem lesz.Mint például Palvin Barbi,Gigi Hadid,Kendall Jenner,Selena Gomez,.Szóval le lehet állni a rajongók fikázásával is. És tényleg egyszer csak próbáljátok őket megismerni , nem megszeretni csak utána nézni az életüknek..Mert könnyű lenne nekem is lehordani mondjuk a Metalica-t mert gőzöm sincs hogy milyen az a banda. De az biztos hogy a One directionra többen kiváncsiak xd. 2015.Legtöbbet kereső bandája szerintem minimum annyit megérdemelne hogy ne hordjátok le őket. Na szóval a directionerek nem holmi rajongók.Nem hagyjuk el őket.Most komolyan kiknek néztek minket???!! nem oszlik fel és még ha feloszlik sem lesz még egy banda aki miatt tényleg én sem tudom miért de ilyen érzéseim vannak. Felnövünk de soha nem felejtjük el őket.Szóval NEM CSERÉLJÜK LE ŐKET TE NAGYON IDIÓTA. gondolkozz mán' el magadban hogy mennyit is érsz teee. g***i gondolkodású.soha nem leszel akkora nagy ember hogy még akár a táskájukat cipeld utánuk vagy legyezd őket. ÉRTED? ja amugy az 5SOS-s szeretem már kb fél éve és mégsem cseréltem rájuk le az 1d-t, sőt képzeljétek nem csak popot hallgatok.És mégis ha arról van szó hogy szavazni kell rájuk mai napig képes vagyok twitteren több ezerszer szavazni. na csáó. [link]
14/24 anonim válasza:
még mindig 2011-ben élsz és csak a what makes you beautifult hallottad eddig? szinte mindegyik szavadba bele tudnék kötni, mert egyáltalán nem vagy képben a dolgokkal. nem tudom....mit olvasol? story magazint, borsot meg sarity.hu-t? gratulálok, ha innen ilyeneket elhiszel a világról is biztosan egy kialakult képed lehet. (nem fognak feloszlani)
15/24 anonim válasza:
Előzőeknek: az, hogy mennyit keresnek, nem egyenesen arányos a tehetségükkel és a népszerűségükkel. Nem vagyok Metallica fan, de tudom, hogy sokkal több Metallica fan van Directionernél. Csak ugye a Mettalica fanok 98%-a felnőtt, ezért kisebb a visszhangja annak, ha a fandom csinál valamit. És mivel a reklám nemcsak pozitív szokott lenni, sok esetben csak a fikázások miatt "kíváncsiak" az 1D-re. Mindenki szeret röhögni... Ha kijön egy klipjük, a számláló nem tudja kiszűrni az anti vagy non-fanok nézettségeit. Szóval fogjátok fel, hogy a számok növekedése nem jelenti azt, hogy egyre közkedveltebbek. A díjakat meg csak a túlbuzgó fandomjuk miatt kapják meg (akikről ismeretes, hogy meg szokták hackelni a szavazásokat), nem azért, mert a népnek összességében pont az 1D dala tetszett jobban a többi közül. Minél nagyobb a fandom, annál több a szavazat. Ha díjat kapnak, az nem a tehetségük szimbóluma, hanem a fandom méretére utal. :)
16/24 anonim válasza:
Jaaaaj.Te jó isten!Szeretnék elnézést kérni #13 válaszoló voltam..Azóta már sikeresen kinőttem ezt a bandát sőt már égőnek tartom.Nagyon durva miket írtam.De a mentségem hogy ez tényleg felfoghatatlan érzést adott és elvakított nagyon..Fuuu.De égő voltam.Bocsi mégegyszer.😓 16/L
17/24 anonim válasza:
Előzőnek: azóta kiket hallgatsz? Remélem olyanokat, akik többet tudnak nyújtani zeneileg. :D (nem rockra gondolok, az 1D vs. rock már lerágott csont)
18/24 anonim válasza:
#17 Húú...azóta sokat változtam.A 1D után elkezdtem metált hallgatni, (hard metalt is) de azt is meguntam.Most meg végülis nem igazán hallgatok zenéket csak ami épp megtetszik.Ha épp J.B. akkor azt hallgatom..megtanultam hogy le kell szarni mások véleményét és ha nekem az jár pont a fejemben akkor miért ne? :D Azért a 1D zenéi nem szarok...pl mai napig tudom pár számuk szövegét fejből.Nagyon sokat segített az angolban.Meg ez az egész Directionerség..ha nem kapott volna el ez az őrület akkor nem tudnék angolul ilyen szinten, hogy angol videókat kb megértem felirat nélkül is.
19/24 anonim válasza:
Érdekes, az 1D után mindenki el kezd metált vagy rockot hallgatni, mellette pedig megkedvelik a k-popot/k-rockot (pl. az FT Island, IKON eléggé felkapott most), több ismerősömmel is alá tudom ezt támasztani. Őszintén szólva az 1D-nek csak annyi értelme volt, hogy segített a külföldi fanoknak az angolban. Élvezettel tanulták a nyelvet, ha csak egy rövid ideig is. Megvolt az az ambíciójuk, hogy legalább az interjúkat megértsék, haha.
20/24 anonim válasza:
Fhuuu, a k-pop ot ne is emlisd... nagyon gázak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!