Hogz tudjak a sztarokat ilyen csúnyáról tök szépre megcsinálni?
ez lady gaga... nem mintha én szép lennék, de ahogy kinéz videoklipekben ahoz kéőest bunrobda,hogy tudnak egy ilyenből egy gyönyörű nőt csinálni??? mert lady gaga a klipekben szerintem nagyon szép!
A saját fényképeink sem sikerülnek egyformán.Van amit megőrzünk és szivesen megmutatunk másoknak és van amit széttépünk,letörlünk,mert rosszul sikerült.No ilyeneket tesznek be időnként bulvárlapokba,lám-lám milyen rondák a sztárok valójában.
Na persze nagy szerepe van a jó sminknek és a profi megvilágításnak,főleg film és klipp forgatásakor.
úú:S
szerintem a klipjeiben is bűn ronda, tuti hapsi volt, hát még itt ezen a képen:S jááájjj. Bottal nem piszkálnám meg XD
Szerintem jól néz ki,bár sok jelenetben eléggé transzvesztita kinézete van.Na és ha a hangját is hozzávesszük,háááát,nem véletlenül kering róla ez az átoperálás dolog.
/A Poker face klippben,mikor az a kék "fürdőruci" van rajta,olyan "kecsesen" mozog mint egy díjbirkózó......:) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!