Ti megtennétek?
Ha kepesek lennetek visszamenni az idoben Hagynatok h pedofiliaval vadoljak MJ-t? Vagy megakadályoznátok megmutatnátok neki a dalait? Megmentenétek a haláltól?
Én azt kell mondjam sajnos hogy nem a halaltol talan megmentenem ha valaki megolte (egyes elmeletek szerint) akkor ott lettem olna ejszaka es ha gyilkos volt akkor engem is meg kellet volna oljon es az mar feltunt volna a rendorsegnek de azert bem mentenem meg mert akkor latnam higyan megy tonkre es azt nem akarom nem mondom hogy en vagyok a legnagyobb rajongoja hiszem hogy jo ember volt soha nem molesztalt senkit de elfogadtam a halalat es sajnalom de nem latok jobb lehetoseget en csak kivancsi vagyok ratok ti mit gondoltok errol? Talan meg a This is it koncetre elengedtem volna
Egyrészt ha meg akarná valaki menteni, akkor inkább apucit kellett volna kivenni már az elején.
Másrészt csak a vádat akadályoznád meg nem pedig a tettet??
Hát szerintem ez elég hülye felfogás.
1.nem adósodott vona el mert turnésorozatra készült és azért főlrg egy Michael Jackson kaliberű popsztárnak egy ekkora turné hatalmas bevételt hoz.
Másrészről meg az öregedés meg egy természetes dolog nincs benne semmi rossz ha az meberek meghallják a nevét akkor valószínüleg valamelyik híres számára vagy táncára vagy valami hasonlóra gondolnak és ez akkor se lett volna másként ha 20 év múlva hal meg.Főleg mivel már a halála előtti években sem lépett fel.
És persze ott van az is hogy 3 kiskorú gyermeke volt,az egyiket pedig annyira lesújtotta a halála hogy öngyilkosságot követett el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!