Milyen érzés lehet úgy élni valakinek, hogy az egész világ elítéli?
ha az egész világ elítéli, akkor ki rajong érte? :D
máskor meg az a baj, hogy aki szidja, az csak irígykedik, mert rohadt jól megy neki...most meg sajnálni kéne, mert szegényt elítélik? :D
Első vagyok: na meg ettől nem lesz kevésbé unszimpatikus. Ami azt illeti, én nem ítélem el, mert nincs miért, csak nem kedvelem. Nagyon nem. De elítélni valakit az egy elég súlyos/komoly érzés, nem ítélem én el. Ahhoz azért foglalkozni kéne vele, márpedig én nem szoktam.
Megnyugtatásul:
a legtöbben, akik utálják 2 épkézláb mondatban nem tudják megfogalmazni, hogy miért, csak b**ziznak, meg leh*lyézik, de zeneileg releváns indokot keveset tudnak mondani. vagy ha nem is zeneileg, de általában. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazuk, mert szerintem JB nagyon aránytalanul túlsztárolt a tehetsége mértékéhez képest, de ő sem h*lye, és ő is látja, hogy a legtöbb utálója írni is alig tud.
"Első vagyok: na meg ettől nem lesz kevésbé unszimpatikus."
Mármint attól, hogy neki rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!