A CsChannel youtube csatorna tulajdonosáról mi a véleményetek, jó videókat csinál?
Figyelt kérdés
A valóságban, való életben milyen ember lehet ő?2015. dec. 17. 12:39
1/4 anonim válasza:
Egyik legjobb munkát végzi a szerkesztésben a magyar youtuberek között.Szerintem ugyanolyan lehet,mert sok néző is mondta,hogy nem csalódtak mert ugyanúgy viselkedett találkozón is,mint a videókban.
2/4 anonim válasza:
szerintem egy átlagos videós, én alapvetően nem mondanám azt, hogy ő bárkinél is kiemelkedőbb. személyesen nem ismerem, szóval a második kérdésre nem tudok válaszolni.
3/4 anonim válasza:
IMÁDOM!!! Ja és igen a videóit is...
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem csodálatos. Mostanában nem igen tesz fel,és most lehet mondani hogy lusta meg minden,de Ő legalább nem YouTube-on éli az életét! És oké,hogy ő ezt vállalta,de Ő nem azért csinálja,mert pénz hanem mert imádja csinálni! A videói nagyon tartalmasak, és nagyon viccesek. Ő a kedvenc YouTuberem! És a videós boltban is nagyon jó cuccai vannak nézzétek meg!!
Üdv:Szeretem Csebét @bieber117
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!