De, majd pont ezért fogják lecsukni... még közembereket sem tesznek le ilyesmiért sokszor, akkor majd pont ezt. Max médiahirverésnek jó ez is, másnak nem.
2015. dec. 1. 23:08
2/6 anonim válasza:
valszeg terelés lesz belőle
2015. dec. 2. 01:30
3/6 A kérdező kommentje:
Az én ismerős köreimben is csuktak már le drogért embereket egyszerűen kizárt,hogy valaki ezt megússza szerintem. Nem egy celebecskét csuktak már le : Stohl Andris bandris,Damuka:D , Lagzika Lajcsika stb... !!!! Szerintem aki elkövet valami bűnt legyen az drogozás,rablás,ittas vezetés ,gyilkolás stb...-k akkor annak már nincs menekvés ha lebukik elkapják. A következmény úgyis börtön lesz !
2015. dec. 2. 10:51
4/6 anonim válasza:
egyiket se drog miatt csukták le. A Damut nemi erőszakért.a Stohlt meg közüti baleset okozásáért.
Majd az ügyészség eldönti mi lesz, de szerinted, ha olyan komoly lenne az ügy, akkor szabadlábon védekezne? Szerintem az itt a képlet, hogy lebukott h drog van nála, ha nem éri el a hatóanyag a kereskedelmi mennyiséget, akkor nem lesz belőle ügy, mehet terelésre.
2015. dec. 2. 16:31
5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy őket nem drogért ,de azért hoztam fel őket kis csicska magyar celebeket mivel ők is elkövettek valamit és ismertebbek itthon . Én nem kívánok Acsuréliónak rosszat jó gyerek szerintem viszont amikor a tv-ben is benne volt a hírekben mondták,hogy állítólag elszórta a nyereményét akkor azt mondtam ez nem normális ennyit elszór fölöslegesen :O Szegénynek az apja is meghalt. Valamiért nagyon kikapott most az élettől. Szomorú pedig azt hittem nagy valaki lesz itthon lecsúszott a gyerek a lejtőn a felejtőn !!!!!
2015. dec. 2. 17:20
6/6 anonim válasza:
Erre most azt mondom van egy relative gyakran látogatott vidéki kisvárosban egy hotel ahova sok celeb/színész és politikus jár - barokk kisváros, többet nem konkretizálok, ebből tudni lehet kb. - szórakozni.
Na mivel itt dolgozom, láttam már igencsak durva dolgokat... egy-egy éjszakai tivornya alkalmával nem két fillért tapsolnak el, és bizony volt már, hogy nekünk, as zemélyzetnek, kellett egy-egy ilyen vendéget a szobájába vinnünk, mert annyira kész volt. Olyat is akiről napközben az ember azt hinnné, még a hangját sem emeli fel soha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!