Yngwie Malmsteen >> hogyan kell kiejteni?
tény, hogy sokan nem ismerik, de akiknek én eddig mutattam, azoknak mind tetszett:)
Egyébként főleg rockot szoktam hallgatni. Pl. Pantera még egy nagyon jó együttes, és ezt se ismerik/szeretik sokan.
Amúgy 20L :D
Sajnos kevesen ismerik Malmsteen-t, itt sajnos a Tankcsapda meg a Depresszió a szint.
Jobb esetben - az igényesebb rockerek - pl. Pokolgépet hallgatnak, Kukovecz meg a Kalapács Józsi azért letett valamit az asztalra. Van még magyar zenekarok közül a Classica, meg a Krakatau, akik igényes zenét játszanak, aztán én többről nem is nagyon tudok.... :(
2005-ben voltam a pecsában Yngwie koncerten, hát nem voltunk túl sokan. Jól berágott valamire a málmsztín, erre még rátett egy lapáttal hogy megse tudtam számolni hány redbullt megivott, aztán elkezdett őrjöngeni... A koncert után a zenészek lejöttek, aláírást osztogattak, beszélgettek, Yngwie pedig felment a buszba, és magára záratta az ajtót. Semmi pénzért nem jött volna le, pedig az egész tömeg rá várt, nem az énekes és nem a billentyűs miatt maradt ott senki....
Egy bunkó állat.
DE HA GITÁRT VESZ A KEZÉBE, AKKOR Ő AZ ISTEN!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!