Szerintetek Kasza Tibi menyire jó arc? :D
Figyelt kérdés
Szerintem jó arc! :D És tuti,hogy valamikor megtalálja ezt a kérdést és ki rakja a fb.-re! :D: D Mert facebook függőségben szebved! :D2015. nov. 13. 22:11
1/6 anonim válasza:
Persze, biztos gyakorikérdéseket böngész unalmában..
3/6 anonim válasza:
Szerintem közönséges, irritáló és nagyképű. Legalábbis a facebookos posztjai alapján ez jön le.
4/6 anonim válasza:
Szerencsére nem követem aktívan se neki, se más celebnek a tevékenységét, de ami lejött az az, hogy egy tehetségtelen, arrogáns celeb.
5/6 anonim válasza:
Crystal-os idôkben sem volt szimpatikus, elvan picit szàlva magàtol az emberke szerintem...
De egyèbkènt nincs vele ugy problèmàm,
Fas.z.bukom meg alapból nincs ugyhogy nèzegetni se tudnàm,mèg ha akarnàm akkor sem.
6/6 anonim válasza:
Nem Facebook-függőség ez, hanem súlyos milliókat keres azzal hogy folyamatosan olvassák és megosztják a likeolói a posztjait ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!