Miért van az, hogy egyes emberek köztük hírességek idő előtt demoralizálódnak?
Én megfigyeltem egyes hírességeknél, akikről smink nélküli képeket mutatnak, hogy valahogy a korukhoz képest is rosszabb bőrben vannak. Értem ez alatt, hogy felpuffadt arc, esetleg, szürke, bárgyú tekintet.....
Ott van pl. Britney Spears, fiatalon igazán bájos volt (amikor befutott a ''Hit me baby one more time'' dallal), aztán voltak körülötte a botrányai, közvetlen mielőtt leborotválta a haját, láttam róla képeket, felpuffadt arc, toka, beesett szemek...És akkoriban még csak a húszas évei vége fele járhatott, ha jól emlékszem, de sokkal idősebbnek, olyan 35-nek vagy többnek legalább kinézett. Valahogy megcsúnyult. :-(
Én azért ismerek olyan 30 körüli nőt, akinek szép a bőre, nem petyhüdt, hanem feszes, fiatalos, és a tekintete is élettel teli nem ilyen befásult, és fiatalabbnak is nézik a koránál.
Persze mondhattam volna más példát is, pl. Kate Moss, állítólag amikor kezdte a pályáját akkor még szép és jó alakú volt. Én nem tudom akkor milyen volt de mostanában smink és retus nélküli képein inkább ijesztően csúnya. :-O
Ennek mi az oka? A sok drog, alkohol, éjszakázás, vagy gyakori partnerválogatás, bulik? Nemcsak az ő esetükben, hanem általánosságban is kérdem.
Mert azt ne mondja nekem senki, az szerintem nem normális, ha valaki alig harminc de már tíz évvel többnek néz ki (úgy hogy előtte jól nézett ki), és olyan lestrapált, fásult, lehasznált, kiégett....
Én meg azt hittem amiket felsoroltál tünete az alkoholizmus jelei. :-O
Ezen pedig csodálkozom, hogy pl. Britney és Paris Hilton gyorskajákon él, pedig ők igazán megengedhetnék maguknak hogy ilyen olyan bio kajákat egyenek, van elég pénzük.
Itthon sokan arra hivatkoznak nincs pénzük ezért esznek olcsó de egészségtelen kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!