Mit gondoltok Axl Rose agyonbotoxozott, felpuffadt arcáról?
Figyelt kérdés
Te jó ég, ez az ember normális...vagy csak én vagyok 28 éves létemre maradi..2010. márc. 18. 14:04
1/15 anonim válasza:
valami link vagy forrás, hogy miről is van szó?
amúgy axel rose már rég elcsesződött amikor elkezdett drogozni. a régi énje még ász volt. a mai már nem érdekel...
2/15 anonim válasza:
Undorító! Pedig fénykorában annyira gyönyörű, hamvas pofija volt! Utálom, hogy már nem tudok belé szerelmes lenni... :(
3/15 anonim válasza:
Borzalmas, kenterben veri Mickey Rourkot. Hihetetlen, hogy egy férfi idáig süllyedhet...
5/15 anonim válasza:
fuj.. Ő az olyan sztárok közé tartozik aki jobban járt volna ha a 90es években herointúladagolásban meghal. Már bocs:D Amúgy nagy Guns fan vagyok de a mostani Axl...
6/15 anonim válasza:
sajnálom hogy így elb*szta magát..
7/15 anonim válasza:
14:57-esnek nagyon igaza van. Kurt Cobainnel kellett volna tartania...
8/15 anonim válasza:
szerintem nem gáz...bár én nem is rajongok..meg semmi..de alig látok különbséget
9/15 anonim válasza:
Valahogy én se látok különbséget...
10/15 anonim válasza:
Ne a 2000-2009es összehasonlítást nézzétek, ott már bőven trágya volt. Hanem ami fölötte van! Na úgy kellett volna kipurcannia, akkor szép emlékek maradtak volna meg róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!