Ilyen randa nőt még nem láttam, nem csoda, hogy mindenféle ruhákba becsomagolják, hogy el tudják adni...
2010. márc. 17. 21:02
3/11 anonim válasza:
szerintem nem is nő...
egyébként úgy tudom, hogy valami producer hallotta őt, és egyből leszerződtette
2010. márc. 17. 23:09
4/11 A kérdező kommentje:
huh:S ok:)
2010. márc. 18. 16:25
5/11 anonim válasza:
Azt hiszem P.Diddy fedezte fel őt, biztos egész este csak a nagy kékeres méteres volt a szájába (az volt a mikrofonpróba), hangja jó (bár nem lepődnék meg ha kitörne a botrány,hogy csak tátog, mint a Milli vanilli) dalai is, csak ne kelljen nézni azt a qrva fejét, rosszabb mint egy prosti, mert médián keresztül buzdítja a fiatalokat a qrvaságra,és leszbikázásra! Ócska szutykos r*b@ncz!
2010. márc. 20. 20:35
6/11 anonim válasza:
Lady Gaga akár mekkora ribanc is, de sokkal tehetségesebb mint Britney Spears és az ilyen kis tinik. Tök mind1 h hermafrodita vagy csúnya, végülis Mercury, és Henrix se voltak szentek, de nem is az számít. Tény h Lady Gagának jó a hangja! Meg nem is annyira buta csak tudja h így több figyelmet kap, többet kaszálhat. Ha egy kis szerény, visszahúzódó ember lenne sokkal nehezebben indult volna be a karrierje. Olyan mint Benkő, nem hülye, csak tudja ha így sok-sok pénzre tehet szert:)
2010. márc. 20. 20:37
7/11 anonim válasza:
szerintem Gaga egy középszerű énekesnő, nem teljesen tehetségtelen de számomra rejtély hogy mi olyat tud ami miatt minden kislemeze a slágerlisták elejére kerül.
a zenéjével egyébként bajom nincs, attól eltekintve hogy elég hasonló hangmintára készül az összes szám, a klipjei szerintem gusztustalanok, nem szép nő mégis ezt a vonalat erőlteti.
az utolsó hozzászólóhoz szeretnék még annyit fűzni hogy azért hendrixel és mercuryval ne hasonlítgassuk már össze mert az nagyon nem korrekt dolog :D
2010. márc. 20. 21:44
8/11 anonim válasza:
Úgy értettem h ők is eléggé közönségesen viselkettek de nem ez az elsődleges szempont. Szerintem Lady Gagának nagyon jó hangi adottságai vannak, erős szép hangja van, nem tucathang, csak a botrányai miatt sokan nem ismerik el, mint pl Amy Whinehouse esetében, vagy Benkő, sokan nem hajlandóak elismerni h tud gitározni.
Bár a számait nem szeretem, de ha jó dalokat írnának neki, lehetne még belőle valaki, szerintem.
2010. márc. 20. 21:55
9/11 anonim válasza:
Meg mutatta magát hogy mekkora egy k..va!Ez az őszinte válaszom.
2010. márc. 21. 19:39
10/11 anonim válasza:
Az apja benyomta a kiadóhoz dalszövegírónak,hogy legyen má vmi melója,mert egy semmirekellő volt.A New Kids On The Block és a Pussycat Dolls lemezeire írt egy-egy dalt,amiket ki sem másoltak kislemezre,olyan jól sikerültek..Aztán állítólag Akon felfedezte,hogy "van hangja" és kapott egy ász menedzsert,bár sztem az ok amiért felkapták sokkal inkább az volt,hogy rávehető minden magamutogatás-figyelemfelkeltő dolgokra.Ma már sajnos bárkiből lehet sztár,csak bevállalósság és szerencse kell hozzá meg olyan családi háttér :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!