Madonna még 70 évesen is kis bugyikban fog fellépni meg videoklipeket forgatni?
Sajnállak hogy ez neked mennyire fáj, hogy valaki úgy él ahogy neki jól esik.
Az ilyen idiotakra nem tudok mit mondani
Előttem szóló, ejnye! A kérdező csak feltett egy kérdést, semmi nem utal arra, hogy fáj neki, vagy állandóan ezzel foglalkozik...
Ide nincs értelme beerőszakolni a mindenvédést...
Az elsővel egyet értek.
Szerintem a második válaszoló inkább az első kommentre reagált, nem a kérdésre!:-)
Madonna már a 90-es években megmondta, hogy őt támadás fogja érni a kora miatt, de én tényleg nem értem, hogy miért?! 20 évesen könnyű azt mondanunk, hogy "nem fogadja el a korát", de kíváncsian várom, hogy aki mégis így vélekedik, az hogyan éli majd meg a majdnem 60-at. A másik pedig, hogy mi számít annak, hogy "valaki elfogadja a korát"?! Madonna úgy él ahogyan neki jólesik. Ha kis köténykében és egy kendőben a fején mutatkozna akkor ő már egy tisztességes 57 éves nőnek számítana?
Én a kettes válaszolóval értek egyet, nem értem a problémát Madonna viselkedésével kapcsolatban! A kérdésre válaszolva pedig remélem, hogy "még 70 évesen is kis bugyiban fog ellépni meg videoklipeket forgatni"!:D
Szia.Szerintem igen.Ö nagyon tehetséges énekesnő,nem egy Whitney vagy Celin,de jó és egyedi hangja van.Madonna leradírozhatatlan a pop szakma egéről.Fogadjátok el,hogy igen is jól néz ki,jó formában van,tehetséges,ért a zenéhez és tudja milyen zene kell a fülünknek.Nem pedig Taylor Swift...Jó,aki szereti szeresse,de annak nincs ízlése.És én 16 vagyok,de tisztelem Madonnát és azért mert lassan 60...Kit érdekel!!Szóval csinálja amíg bírja táncoljon,énekeljen 2-órás koncerteken és adjon ki olyan albumokat mint az idei Rebel Heart.
Madonna The Queen of Pop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!