Mi a véleményetek Martina Stoesselről (Violetta)?
Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 20:02
2/9 anonim válasza:
Ne tudom, hogy az ki.
Most megnéztem róla pár képet. Külsőre szép lány.
3/9 anonim válasza:
Ő a példaképeem*.*imádoom❤annyira szép és tehetséges:)
4/9 A kérdező kommentje:
En is imadom😍peldakep
2015. okt. 15. 20:19
5/9 anonim válasza:
Hát én nem nagyon szeretem. Szerintem a sorozat (Violetta) nagyon el lett rontva. Mert alapvetően egy gyerekcsatornán nem egy ilyen sorozatnak kellene mennie hogy egyfolytába mindenkivel kavar,(jó példa a gyerekeknek) az elejét még néztem de nagyon el lett rontva ezzel a "mindenki szerelmes Violettába" dologgal (leon, diego,a többinek nem tudom a nevét). A színésznő alapvetően nem ronda de engem már nagyon idegesít hogy mindenhol csak Violetta. A színésznőről még annyit hogy vele nagyon nincs bajom de nekem nem szimpatikus.
6/9 anonim válasza:
semmi, nekem nem szimpatikus. Annyira szépnek se mondanám. Irigy se vagyok, nincs mire, nem a korosztályom.
7/9 anonim válasza:
Megnéztem 1-2 részt nekem nem szimpi és nem a legszebb de abban van valami hogy tud énekelni de azért vannak nála sokkal jobbak.
8/9 anonim válasza:
Terike6669. Playbackelni én is tudok. ^^ Az igaz hogy jó a hangja de rengeteget dolgoznak azon hogy ilyen jó és tiszta hangja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!