Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Michael Jackson...

Tol2 kérdése:

Szerintetek Michael Jackson még mindig él?

Figyelt kérdés

Tudom hülyeség, de miért lenne a kiadott album címe XSCAPE? (Szökés) MEg ilyen videók: https://www.youtube.com/watch?v=qOCO3qsQMTg

Nekem ez nagyon gyanús : ))) Mi van ha lefizettek mindent, és mindenkit, és éli életét Michael egy szigeten? : D Biztos követi Lady Gaga karrierét - * - * -

2015. okt. 5. 20:49
 1/9 anonim válasza:
100%
ez hülyeség -,-
2015. okt. 5. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért meghalt?
2015. okt. 5. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Persze ,Elvissel bandázik a Marson.
2015. okt. 5. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:
2015. okt. 5. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
szerinted hányszor teszed még ma fel ezt a kérdést?
2015. okt. 5. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hatalmas rajongója vagyok...Nem bírtam elfogadni,hogy meghalt.Egyik barátnőmmel 1 teljes napig nyomoztunk...De sajnos hülyeség az egész.Persze jobb lenne,ha élne,de neki is jobb így.És a gyerekeit sem tudta volna otthagyni szerintem...A szívünkben mindig élni fog :33 R.I.P ♥
2015. okt. 8. 18:37
 7/9 jackas55 válasza:
100%

Miért lenne hülyeség?,ez a videó szerintem jó bizonyíték amit a kérdező belinkelt,ha egyszer halálos beteg akkor nem fog kiugrani egy kocsiból,vagy nem fog felülni a holtteste a helikopterben..A gyerekeivel meg titokban is tud találkozni anélkül hogy észrevennék az emberek,biztos hogy nem hagyja ott őket.

Enis imadom es remelem hogy ez igy van ❤

2015. okt. 24. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden nagy sztárról ha hirtelen meghal és nem volt öreg,elkezdenek legendákat kitalálni. Ez sem másabb.
2015. okt. 26. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti.Én is szeretném ha élne.♥ De nézd meg Parist.Még vagdosta is a kezét,mert nem tudta feldolgozni az apja halálát.:|.Ha titokba találkoztak volna nem tett volna ilyet.És így már,hogy meghalt a drágalátos média nem bánthatja.Felpofoznám őket -.-...De már Mike fentről nevet rajtuk.És senki nem bánthatja.Hidd el.Jobb így neki.De a családját sajnálom.Kivétel az apját.Mert az is egy szörnyeteg.
2015. nov. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!