Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lehet hogy Madonnának...

Hogy lehet hogy Madonnának egy videóklipje se éri el az 1 millió lájkot youtube-on?

Figyelt kérdés
csak az ilyen húszon éves mai sztárok kapnak a videóklippükre 1 milliónál (akár 2-3 millió is) akár több lájkot is Ytb-on, de Madonna aki sokkal jobb, tehetségesebb, és már egy ideje aktiv szerepe van a zenében, annak kb. csak száz valahány ezer vagy talán kicsit több lájk kerül egy Ytb videója alá
2015. okt. 3. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Mert már nem menő. Ha régen, a fénykorában lett volna youtube, magas nézettsége lett volna. De ez a szánalmas vergődés már nem igazán érdekel senkit nagy vonalakban, más kell a mai tömegnek. Ennyi. Azért így is egész jó nézettsége van még. Ha neked tetszik, nézzed, nem hiszem, hogy jobbá válna az életed, ha többen tennék ugyanazt. Részemről passzolom, régen tényleg letett valamit az asztalra, de már rég vissza kellett volna vonulnia. A "stílusteremtés" (haha) már erőltetett, a zenéje maximum közepes, a botox és PS segítségével összerakott kinézete meg félelmetes és szánalmas egyszerre.

Megjegyzésként: foglalkozz kicsit a matekkal, mert mert a millió és a milliárd nem teljesen ugyanaz.

2015. okt. 4. 15:55
 2/5 anonim válasza:
50%
Én egyáltalán nem értek egyet az első válaszolóval.Szerintem Madonna gyönyörű ,kivételes tehetség. És nem ment ki a divatból jelenleg is turnézik a Rebel Heart albumával és telt házas koncerteket ad. A kérdésedre válaszolva én se értem mondjuk van a vevos fiokja meg van sima Madonna néven futó fiokja is azért nem rossz a nézettség csak amennyien vannak a koncertein ahhoz nekem kevés.
2015. okt. 5. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nm olvastam el a válaszokat eddig, lehet, valaki már leírta, amit fogok. A Youtube viszonylag új dolog Madonna karrierjéhez képest. Minden sztárnak vannak olyan rajongói, akik kinövik. Nem azt mondom, hogy a fiatalok nem szerethetik a régebbi zenét (erre pl. én vagyok a kivétel), de az tény, hogy ha a 80-as években találták volna fel a Youtube-ot, Madonna népszerű lenne rajta. Meg még egy csomó más ember és együttes: Bon Jovi, Depeche Mode, Michael Jackson (neki mondjuk valószínűleg így is sok a like-ja), és még sorolhatnánk.
2015. okt. 16. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

hasonlóan vélem, mint az előttem szólók. most voltam egyik teltházas koncertjén, rengeteg ember érdeklődik iránta, csak éppen ez a generáció már nem a youtube-ot és a lájkokat nyomkodja

én is rajongója vagyok, de eddig eszembe sem jutott, hogy lájkolnom kéne egyik videóját:)

a mai tinik többsége az új szerzeményekért rajonganak, nekik van idejük a telefonjukat babrálni és a lájkokat adni:)

2015. nov. 9. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Egyébként ez is elgoondolkodtató. 22 éves vagyok, rendszeresen yt-ozom, de soha nem nyomtam még like-ra vagy dislike-ra, mert nem érzem értelmét.
2015. nov. 9. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!