Mit gondolsz Britney Spears-ről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 08:34
1/14 anonim válasza:
Tehetséges,megdolgozott a sikerért,tönkrement,sokan b@szogatják folyton,nekem nem tetszik amiket csinál.De remélhetőleg egyszer rendbe jön majd agyilag,érzelmileg.
2/14 anonim válasza:
Régen imádtam.Tény és való,hogy rengeteget gürizett a sikereiért.Profi táncosnak tartom és jó előadónak.A hangját ellensúlyozza a pörgéssel.Viszont most már nem jön be,nem szeretem akiket és ahogyan csinál.Őt tönkretették teljesen,bedarálta a gépezet.Sajnálom szegényt mert az szörnyű lehet,hogy a saját családod is kihasznál:((
3/14 anonim válasza:
Buta p*csa, hangja nincs.
http://www.youtube.com/watch?v=h3ilIfOI8fc
Madzagon rángatott marionettbábu. Tehetsége nulla, az egója hatalmas. Megérdemli a sorsát.
4/14 anonim válasza:
én bírom olyan kis bugyuta a zenéje, nem elrázom rá magam?
5/14 anonim válasza:
1,2,3 blablabla:))) Jól lehet rá dizsizni:DDDD
6/14 anonim válasza:
én szeretem a számait. és még teccik addig nemérdekel, h mit csinál csak az a lényeg h legyen mit hallgatnom
am én már nagyon rég óta szeretem mikor kissebb voltam a kedvencem volt, ma már ha hallok tőle egy jó számot ak letöltöm és hallgatom
7/14 Tubarózsa válasza:
nekem nagy kedvencem Britney. szerintem tehetséges, táncos, énekesnő. sajnálom ami vele történt, nem érdemelte meg, bizzok benne egyszer teljesen talpra fog állni!
8/14 anonim válasza:
1 Hujje pitsaah :)) teleg nixx smmi hangja..:))
9/14 anonim válasza:
Én szeretem a zenéjét és sajnálom, hogy ennyire kikészült szegény.Nem lehetett könnyű neki olyan fiatalon sztárnak lenni.
10/14 anonim válasza:
Phenomenon. Genius. Icon. Best selling female artist of the decade.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!