Tini és Peter újra együtt?
Énis láttam ..és igen úgynézki megint együtt vannak..Sajnos..:c
Jortini <3
leonettayjortini! Nagyon önző vagy, ugye tudod?
Nem ismered Petert, életben nem voltál vele, nem ismered a szokásait, tulajdonságait.. Tini viszont igen.
Szerintem hadd Tini döntse el, hogy kivel akar csókolózni, ha neki nem a Jorge típusú fiúk jönnek be, akkor ez van! Igaz, Peter nem egy igazi "álompasi" (külsőlg, belülről nem tudjuk), de ha Tini boldog vele, én támogatom. Szerintem magának, Tininek is elege van a sok Jortiniból! Ilyenkor az ilyen emberekre azt mondom, nem is igazi fanok..
Képzeld el, hogy van egy pasi, akivel boldog vagy, de az emberek a neten/személyesen azt papolják, hogy XY-nal szebbek lennètek együtt. Nem idegesítő? Szerintem elősször ezért mentek szèt, mert Peternek elege volt abból, hogy mindenki Jorge-t akarja Tini mellè...
Erről van link??? Igazából örülök nekik, csak meglepet. Remélem boldogok lesznek, nekem nem az számít, hogy Tini kivel van, csak legyen vele boldog. :)
1., téged nem zavar, hogy Jorge jelenleg egy boldog kapcsolatban él? Én is szeretem Leonettát, de ez azért más.
Hát, köszi a válaszokat!:)
Igazából én is örülnék jortininek, de úgy vagyok vele, ha Tini boldog, én is az vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!