Mi a véleményed a viva tv által sztárol magyar tiniénekesekröl? Pl. SP, Rami, Barbee
A Viva Tv-n más zenék nem mennek, mint uncsi dance, nyálas-nyalókás kislány tinipop, emo, hisztis R&B, divat gengszter rap. A Viva tv a fiatalok agyát átmossa elég rendesen, színvonaltalan, szánalmas csatorna, idióta műsorvezetőkkel, és hát ehhez azért kellenek a marketing és média által kreált arcok, az úgynevezett "tinicelebek". Akiknek se tehetségük, se stílusuk, abszolút nem egyediek, amerikai sztárokról lekoppintott divatmajmok. Na meg aztán ki a célközönsége a Viva-nak? Hát az ostoba, éretlen gondolkodású, könnyen befolyásolható 12-17 éves tinilánykák. Akik koncerteken üvöltve/visítva/sikítva hangoztatják azt, hogy: "SP imádlak, nagyon cukcsi vagy, pusszancs, láwcsi!"
Vagy éppen ott a másik, az igazi "marketing-zene", amit szó szerint eladtak, a Tokio Hotel. Akikért megőrülnek a tinicsajok szó szerint! Íme a bizonyíték:
http://www.youtube.com/watch?v=kdUo88IiNGM
Hát igen....., sajnos ilyen hülyék a mai fiatalok!Az ilyen SP, Lola, Barbee, Rami, Anti Fitness Club, No Thanx, Hien, Márk....stb. tinisztárocskák nem a tehetségükkel tűntek ki, hiszen ma már a sztárság nem egyenlő a tehetséggel! Persze az ilyen Bravo Girl-el frissen átmosott agyú tiniknek, könnyű eladni a sz@rt!
Az a véleményem, hogy nem tudom mit esznek rajtuk a mai fiatalok. Egyiknek sincs semmi hangja, mozgás 0, szöveg értelmetlen. És mégis. Hihetetlenül sokan őket szeretik. 17 vagyok, és osztálytársaim is mind rap zenét hallgatnak szinte csak. De könyörgöm miért? Mi abba a jó, hogy monoton hangon beszél valaki arról, hogy hogyan bäszna meg egy csomó csajt?
Én Rammsteint hallgatok amúgy.
SP jó!!!
a másik kettőt nem szeretem :::: :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!