Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Liptai...

Mi a véleményetek Liptai Claudiáról?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem mint nő, hanem mint médiaszemélyiség, színésznő, riporter szerepben érdekelne.
2010. márc. 5. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem legjobban a hangja tetszik, az a tipikus női-dögös. Keveset énekel, de nagyon tehetséges a zenében is. :)
2010. márc. 6. 21:04
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
akkor én kivétel leszek, de én szó szerint meggyűlöltem ezt a nőt mióta a párjával elkezdték ezt a válási dolgot és onnantól kezdve még a csapból is ők folytak(folynak) Már nem is tudok semmi olyat megnézni amiben ő szerepel pedig hangsúlyozom előtte semmi bajom nem volt vele, de nekem az már kicsit sok volt amikor 2 naponta az országban nem történik semmi érdekes csak az, h ő válik levetkőzött a Plaboynak és még folytathatnám, mert itt nincs vége és elkerülhetetlen, h ne lássam, mert szinte minden újságról ő vicsorít rám valamilyen formában! UTÁLOM!!!!!!!!
2010. márc. 6. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Ja, Claudia és a Playboyban látható test az két külön dolog:D Azokon a képeken max a feje az sajátja :))
2010. márc. 6. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
unom..
2010. márc. 7. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
mokkában nagyon bírom, de ebben a mr és mrs-ben egyántalán nem... amúgy szép nő!
2010. ápr. 3. 11:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon csípem :) Van benne valami ami különlegessé teszi . Szerintem remek műsorvezető és színész is. Ja és így női szemmel nagyon csinos is :) Irigylem.

16/L

2010. júl. 2. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!