Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az ilyenek, hogy Rami, meg...

Az ilyenek, hogy Rami, meg Barbee honnan kerülnek elő? Lemezcégekhez mennek, hogy adják ki a lemezüket, vagy hogy?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Má' Rami is van?! rofl. Mér' nem Ramee má' akkor?
2010. márc. 5. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
a Barbee gondolom szőke kis picsä, a Rami meg valami félcigány vagy teljes cigány
2010. márc. 5. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom de f*s mind a kettő!
2010. márc. 5. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jé, az is ilyen szőke affektálós p.na! Ki gondolta volna.. Hangja ennek is 0.
2010. márc. 5. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon nézek tv-t úgyhogy fogalmam sincs.. a mai világban sztem ez nem sokakat érdekel, de innen megmondom hogy jobban tennék ha elmennének paprikát kapálni
2010. márc. 6. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Pénzeli őket apuci, aztán vagy fizetnek egy lemezért, vagy lefekszik vmi lemezkiadóval és meg van a CD.

De ahhoz hogy valaki ilyen hülye legyen, már születni kell. Barbee, SP, Rami, Mark meg ezek, összes IQ-jukat összeadva nem-igen lenne 70-nél több. Vagy sokat is mondtam?

Hallgassatok Christina Aguilerát, vagy Cserháti Zsuzsát. Nekik van hangjuk. :D

2010. márc. 6. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaaaajj..a legnagyobb Qrvát kihagytam, nuku hang, annál nagyobb Ego... hát a Lolácska!

-előző voltam-

2010. márc. 6. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocs előző...Te még sztem nem hallgattál meg egy Lola számot sem...mert neki aztán van hangja már megbocsájts...mindegy.

Am a kérdésre válasz ha érdekel: Barbeet egyáltalán nem pénzelték.Ő talán vmi facebookos vagy hasonló oldalakon énekelgetett, rakta fel a videóit és egy medzser felfigyelt rá és felkarolta, mert tetszett neki a hangja...(egyáltalán nem vok Barbee rajongó és a Ramit nem is tom h ki de nem kell állandóan mocskolódni meg olyanokat beszélni amiről semmitsem tudtok...inkább maradj csöndben)

2010. júl. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!