Az ilyenek, hogy Rami, meg Barbee honnan kerülnek elő? Lemezcégekhez mennek, hogy adják ki a lemezüket, vagy hogy?
Pénzeli őket apuci, aztán vagy fizetnek egy lemezért, vagy lefekszik vmi lemezkiadóval és meg van a CD.
De ahhoz hogy valaki ilyen hülye legyen, már születni kell. Barbee, SP, Rami, Mark meg ezek, összes IQ-jukat összeadva nem-igen lenne 70-nél több. Vagy sokat is mondtam?
Hallgassatok Christina Aguilerát, vagy Cserháti Zsuzsát. Nekik van hangjuk. :D
Jaaaajj..a legnagyobb Qrvát kihagytam, nuku hang, annál nagyobb Ego... hát a Lolácska!
-előző voltam-
Bocs előző...Te még sztem nem hallgattál meg egy Lola számot sem...mert neki aztán van hangja már megbocsájts...mindegy.
Am a kérdésre válasz ha érdekel: Barbeet egyáltalán nem pénzelték.Ő talán vmi facebookos vagy hasonló oldalakon énekelgetett, rakta fel a videóit és egy medzser felfigyelt rá és felkarolta, mert tetszett neki a hangja...(egyáltalán nem vok Barbee rajongó és a Ramit nem is tom h ki de nem kell állandóan mocskolódni meg olyanokat beszélni amiről semmitsem tudtok...inkább maradj csöndben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!