Mi a véleményetek Jennifer Love Hewitt-ről?
Figyelt kérdés
Szerintem gyönyörű és ezt női szemmel mondom.Mielőtt meggyanúsítanátok hogy lezbusz vagyok,csak én mindig is csodáltam őt.A Szellemekkel suttogó a kedvencem :D
2010. márc. 5. 16:59
1/8 anonim válasza:
nekem is tetszik,bár kicsit túl sok rajta a smink
21/l
2/8 anonim válasza:
Én is a kedvencem a Szellemekkel Suttogó! :) Szerintem szexis. Szerintem azért sminkes, mert forgatás miatt. Valódi kissé karikás a szeme, lehet, hogy fáradt! :)
3/8 A kérdező kommentje:
szerintem az 1.-n a legszebb.nem mondom hogy természetes szépség,mert van rajta smink,de csak kevés
2010. márc. 5. 17:33
4/8 anonim válasza:
én is lány vagyok,de szerintem az egyik leggyönyörűbb nő a sztárok közül,a Szellemekkel suttogóban meg eleve szimpatikus...
5/8 anonim válasza:
klassz h.nem piszkafa..szép alakja van:)
és a szem-smink nagyon szépen áll neki.
6/8 anonim válasza:
szerintem is gyönyörű nő... sztem az egyik legtermészetesebb sztár a nők közül holywoodban ( mást nem nagyon ismerek, azért írtam, h egyik mert senkit nem akarok megbántani, ha ő nem így gondolja)
15/L
7/8 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 6. 19:30
8/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem!a Szellemekkel suttogóban nagyon jól nyomja ... meg hát ugye a kihagyhatatlan tini horror ... hihi:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!